up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Carbo 18 Units Orange

Nutrisport Carbo 18 Units Orange

plus
  • Play videoNutrisport Carbo 18 Units Orange
  • Nutrisport Carbo 18 Units Orange
  • Nutrisport Carbo 18 Units Orange

Nutrisport Carbo 18 Units Orange

Produktbeskrivelse Nutrisport Carbo 18 Units Orange

Hvad er Carbo Gel?

Kulhydrater er energibasen af ​​metabolisme, fordi de fungerer som et "brændstof" under træning, samtidig med at de opbevares i muskelmassen i form af glykogen for at dække energibehovet for øvelsen.

NutriSport Carbo Gel er en nem og bekvem måde at bære en mængde kulhydrater på (glycogen), timer før en konkurrence eller langsigtet træning, samtidig med at der leveres vitaminer og elektrolytter. Med 42 g kulhydrater pr. Dosis, kombinerer NutriSport Carbo Gel i sin sammensætning:

Langkædede kulhydrater, som giver energi til kroppen i rækkefølge.

Isomaltulose (Palatinose TM), et disaccharid med vedvarende frigivelse, der sikrer en vedvarende energiforsyning.

(Kombinationen af ​​begge kulhydratkæder vil sikre en glykæmisk belastning for at klare træningens intensitet med energi, der undgår udseende af den frygtede 'væg')

Natrium og kalium, elektrolytter, som vi mister med sveden, og som er uundværlige i mekanismerne for kontraktion og afslapning muskulatur og i kardiovaskulærsystemet.

Vitaminer (B1, B2, B3, B6, C, E), der er afgørende for energiformetelsen af ​​kulhydrater (B1, B2, B3, B6) samt deres antioxidantrolle (C og E).

NutriSport Carbo Gel er ideel til at tage så mange timer før træning som dagene før intense og varige fysiske anstrengelser. Takket være dets praktiske format kan vi gøre forskellige kulhydratindtag i løbet af dagen.


Er du på udkig efter Nutrisport Carbo 18 Units Orange? Det er runnerinn mest solgte vare, din online løb og triatlon butik. Prisen er 39.99 $, i en begrænset periode! Hos runnerinn, får du flest fordele og finde mange flere Nutrisport, til de bedste priser. Alle vores løb og triatlon vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Nutrisport Carbo 18 Units Orange

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up