up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nutrisport

Nutrisport BCAA 300gr Without Flavour

plus
  • Play videoNutrisport BCAA 300gr Without Flavour
  • Nutrisport BCAA 300gr Without Flavour

Nutrisport BCAA 300gr Without Flavour

Produktbeskrivelse Nutrisport BCAA 300gr Without Flavour

Hvad er forgrenede aminosyrer?

Muskelafgang som følge af træningsintensiteten bør belønnes med en høj forsyning af protein og aminosyrer. Ellers kan processerne for muskelregenerering ikke udvikles, og nedbrydningen af ​​muskelproteiner vil føre til uønsket katabolisme.

NutriSport, der er opmærksom på atletens behov efter træning, har formuleret sine forgrenede aminosyrer på en måde, der favoriserer det anabolske miljø i muskelceller.

BCAA'er (forgrenede kædeaminosyrer) udgør en meget vigtig procentdel i aminosyrekæden af ​​muskelproteiner. Og de er ikke kun så repræsentative i muskulaturen, men stimulerer også processerne for proteinsyntese. De er derfor afgørende i regenereringsprocesserne i muskelvæv. Forgrenede Aminosyrer bringer dig Leucin, Isoleucin og Valine i de rigtige proportioner for at opnå en større anabol virkning.

Kombinationen L Arginine + L Ornithine stimulerer frigivelsen af ​​væksthormon, der opnår en større regenerering af muskelvæv. Derudover intervenerer L Arginine i afgiftningsprocesser, der letter elimineringen af ​​toksiner, der genereres i øvelsen.

Kombinationen 'Leucine + Isoleucine + Valine + L Arginine + L Ornithine' favoriserer proteinsyntese og hæmmer nedbrydningen af ​​muskelproteiner.

Forgrenede Aminosyrer er et produkt formuleret til at fuldføre din post-workout shake og ideel til at kombinere med Whey Gold Protein eller Iso Whey Zero Zero.

Sådan bruges:

Tag 5 tabletter / kapsler eller 3 til 5 gram forgrenede aminosyrer efter træning sammen med din Gold Whey Protein Shake.


Leder du efter gode kvalitets Suplementación deportiva, så vil vores udvalg i Suplementación deportiva, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Nutrisport BCAA 300gr Without Flavour, til kun 60.99 $ og på lager. runnerinn er det bedste sted at købe løb og triatlon udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Nutrisport BCAA 300gr Without Flavour, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Nutrisport BCAA 300gr Without Flavour

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up