up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Artrinutril Collagen 455gr Orange

plus
  • Play videoNutrisport Artrinutril Collagen 455gr Orange
  • Nutrisport Artrinutril Collagen 455gr Orange

Nutrisport Artrinutril Collagen 455gr Orange

Produktbeskrivelse Nutrisport Artrinutril Collagen 455gr Orange

Slid på grund af motion i led, sener og ledbånd kan være årsag til patologier og smerter, der ender med at generere kroniske skader. Derfor er det tilrådeligt for atleter at supplere deres diæt med fødevarer, der er rige på kollagen, et protein, der ikke er egnet til muskelgendannelse ... det er den ideelle komponent til fælles ernæring.

Det kombinerer de næringsstoffer, der er nødvendige for at styrke led, sener og ledbånd. Hydrolyseret kollagen og bidraget fra glucosamin og chondroitinsulfat, virker direkte i styrkelsen af ​​muskulaturen og leddene. Desuden giver den nye, mere komplette formulering hyaluronsyre (med vigtige fugtighedsgivende egenskaber, der er kendt for dets tilstedeværelse i synovialvæske og ledvæv), MSM (Methylsulfonylmethan er en naturlig svovlkilde, det virker som et smøremiddel Naturligt og essentielt I syntet af bindevæv), vitaminer og mineraler, der direkte deltager i forstærkning af knogler og led sundhed og forbedrer assimilering af andre næringsstoffer. Hvad gør det til en god løsning for de atleter, der lider af slitage forårsaget af motion.

Allergens: Indeholder fiskederivater.

Sådan bruges: Tag 1 dosis om dagen (13 g) blandet med 100 ml vand i 3 måneder. Hvil 2 og gentag.


Nutrisport Artrinutril Collagen 455gr Orange findes i mange versioner. Køb dem hos runnerinn og få en masse fordele. Nutrisport Artrinutril Collagen 455gr Orange er med garanti den originale Nutrisport. Du kan også købe andre ting, kig i vores Sundhed og helse katalog og Suplementación deportiva.

Funktioner Nutrisport Artrinutril Collagen 455gr Orange

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up