up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Amino Recovery 260gr Without Flavour

plus
  • Play videoNutrisport Amino Recovery 260gr Without Flavour
  • Nutrisport Amino Recovery 260gr Without Flavour

Nutrisport Amino Recovery 260gr Without Flavour

Produktbeskrivelse Nutrisport Amino Recovery 260gr Without Flavour

Inten fysisk træning forårsager træthed i musklerne. Dette slid skal kompenseres ved at tilvejebringe en høj procentdel af proteiner og aminosyrer til fordel for dets regenerering. Ellers vil disse regenerative processer ikke udvikle sig, og nedbrydningen af ​​muskelproteiner vil føre til uønsket katabolisme.

Siden NutriSport, der er opmærksom på atleternes behov efter træning, har formuleret Amino Recovery med forgrenede aminosyrer (BCAA'er), L Glutamin og HMB for at opnå den ideelle kombination af 'aminos' og dermed fremme muskelgenvinding.

Som hovedingredienser fremhæves:

BCAA'er (forgrenede aminosyrer) (L-leucin, L-isoleucin og L-valin) udgør en meget vigtig procentdel i aminosyrekæden af ​​muskelproteiner. Som hovedfunktioner finder vi, at de intervenerer i dannelsen og reparationen af ​​muskelvæv, hvilket igen hjælper med at beskytte musklerne, så de kan fremskynde genoprettelsesprocesser, er nødvendige for dannelsen af ​​hæmoglobin, der er effektive til at opretholde blodsukkerindholdet. Og øge også Produktion af væksthormon.

L Glutamin: er den mest almindelige aminosyre i muskelvæv, og dermed dens betydning i processerne for regenerering og udvikling af muskulaturen. Det står også ud for at beskytte muskelmasse og undgå katabolisme i perioder med fasting eller træning. Det hjælper med at øge volumenet af celler ved at favorisere deres hydrering, letter genoprettelsen af ​​muskelglycogenniveauer (energikilde), styrker immunsystemet, eliminerer affald, der genereres under træning og modvirker tilstanden af ​​acidose genereret af overskydende syre Akkumuleret under øvelsen.

HMB (Hydroxymethylbutyrat): Det er en naturlig forbindelse, der opstår under Leucins metabolisme. Blandt dens fordele fremhæver vi:

Stimulerer proteinsyntese: det øger muskelmassen og forhindrer dets ødelæggelse. Så resultatet er en stigning i styrke og et hurtigere opsving.

Hjælper med at tabe kropsfedt og lavere kolesterol.

Fremskynder muskelgendannelsestiderne: HMB reducerer muskelskader i forbindelse med motion, hvilket forkorter opsvingstiden mellem træning.

Det forbedrer aerobic ydeevne hos udholdenhedsudøvere, øger maksimal iltforbrug og forbedrer respiratorisk kompensationspunkt.

Forøger resistens ved at reducere metabolisk acidose

Derudover giver det vitamin B6, der går ind i processerne for assimilering af aminosyrernes.

Amino Recovery er perfekt til at tage om natten som en nat recuperator, tilføjet til øvelsen protein shake som et supplement eller som en post-workout recuperator hos mennesker, der ikke ønsker at tilføje hydrater eller proteiner.

Ingredienser: forgrenet aminosyre kompleks (L leucin, L isoleucin, L Valine) (46,1%), L Glutamin (30,8%), HMB calcium (hydroxymethyl butyrat calcium) (23,1%) og vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid).

Allergene: Indeholder ikke allergifremkaldende ingredienser.

Anbefalet daglig dosis: Tag en veldoseret dispenser (6,5 g) efter træning eller før sengetid. Opløs det i 150 ml saft eller protein shake.


Kender du alt til Nutrisport Amino Recovery 260gr Without Flavour? Hos runnerinn, vælger vi løb og triatlon udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Sundhed og helse varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Suplementación deportiva udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Nutrisport. Alle vores mærker er testet af vores hold af løb og triatlon eksperter!

Funktioner Nutrisport Amino Recovery 260gr Without Flavour

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up