up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoNike Kortærmet T-Shirt Medalist
  • Nike Kortærmet T-Shirt Medalist
  • Nike Kortærmet T-Shirt Medalist
Nike

Nike Kortærmet T-Shirt Medalist

Nike Kortærmet T-Shirt Medalist

plus

Nike Kortærmet T-Shirt Medalist

Produktbeskrivelse Nike Kortærmet T-Shirt Medalist

SLEEK, SLIM OG BREATHABLE

Nike Medalist Women's Short Sleeve Running Top leverer en ultra letvægt, hurtig tørring erfaring, der hjælper dig med at holde dig komfortabel fra start til slut. Dens gradientdesign viser det teksturerede sweat wicking stof, mens den bløde føler gør den perfekt til alt fra din træning kører til dine dage.

Tør

Dri FIT Technology hjælper dig med at tørre dig ved at vække sved væk fra din hud til stoffets overflade, hvor den hurtigt fordampes.

åndbar

Strikket stof er mere åbent i høje varmeområder for at hjælpe den øverste vejrtrækning og for at hjælpe dig med at holde den rette temperatur.

Alsidig

Den slanke pasform giver dig mulighed for at løbe og lagte tøj uden din øverste bunke, mens halsen giver en ren, sømfrit føler uden irritation.

Funktioner:

Stof: 100% polyester.

Slank pasform.


Hvis du vil lære mere omkring Nike Kortærmet T-Shirt Medalist, eller andre varer fra Nike i Dametøj kategorien af runnerinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine løb og triatlon aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi T-shirts kollektioner, du kan vælge løb og triatlon fra Nike, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Nike Kortærmet T-Shirt Medalist

Typer af ærmer
Farve
Lynlås længde

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up