up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoNike Handheld iPhone Case
  • Nike Handheld iPhone Case
Nike

Nike Handheld iPhone Case

plus

Nike Handheld iPhone Case

Produktbeskrivelse Nike Handheld iPhone Case

NIKE HAND HELDT PHONE CASE IPH5

Nike Handheld iPhone Case findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Nike Handheld iPhone Case fra vores store online løb og triatlon lager runnerinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos runnerinn er der pris garanti på alt løb og triatlon udstyr fra Nike.

Funktioner Nike Handheld iPhone Case

Farve
Underkategorier
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Perfekt pasform

-

Dette er en perfekt pasform til din hånd, let at ændre størrelse, hvis du bære handsker eller du sætte det på dine bare hænder. Synes også fint i tilfælde af efteråret telefonen, men har jeg ikke prøvet dette. Knapper af telefonen er let at bruge med handsker også. Det værd de 23 EUR, men jeg ville ikke købe for 42.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up