up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360New balance Brede Løbesko 574
  • Play videoNew balance Brede Løbesko 574
  • New balance Brede Løbesko 574
  • New balance Brede Løbesko 574
New balance
360

New balance Brede Løbesko 574

New balance Brede Løbesko 574

plus

New Balance Brede Løbesko 574

Produktbeskrivelse New balance Brede Løbesko 574

New Balance 574 Wide-sko giver os en model med en bredere sidelængde til børn , der giver dem mulighed for at føle sig mere komfortable og samtidig give dem åndbarhed, fleksibilitet, dæmpning og fremragende greb både i byen eller i bjergene.

Disse klassiske sko er lavet med en gummisål, der garanterer et fast greb og trækkraft på en lang række terræn. Mellemsålen er designet med EVA-skum, der giver dig en stabil, rebound og dæmpende følelse i hvert trin.

Overdelen har læder og mesh , hvis stoffer giver holdbarhed, åndbarhed og slidstyrke. Disse klassiske sko til børn inkluderer en beskyttende tåkappe og traditionelle snørebånd for en behagelig og tilpasset pasform.

Fed, monokromatiske farver tilbyder en frisk tage på drengene klassiske 574. med et opdateret look og en behagelig ydersål, dette vil nemt blive din nye favorit, de fleste holdbare sko.Populære nuancer sikrer, at du leder emballagen med selvsikker stil. Hvor du er på Legeplads eller bare hængende sammen med venner, sikrer den syntetiske nubuck øverst på drengene 574 dig en varig komfort. Specifikationer: Eva (Ethyl Vinyl Acetat) Skum Mellemsål Til Pudding Gummi Ydersål Syntetisk Nubuck Øvre.Er du helt vild med løb og triatlon? Få din New balance Brede Løbesko 574 og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med New balance. Glem ikke vores store udvalg i Børnesko, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive løb og triatlon er de fleste af vores Herre løbesko varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner New balance Brede Løbesko 574

Lukkeanordninger
Farve
Højde støvler
Køn
Bredde på sko

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Ny balance kvinde

-

Fantastisk produkt, meget hurtigt at sende

Tilfreds

-

Drengen meget glad;) kunne lide det

New balance sneakers

-

Jeg modtog produktet inden for den forventede frist. Godt produkt

Jeg har allerede fået pakken

-

Jeg ankommer i meget god stand, og selvom jeg er sent er de fremragende tak meget

Nye balance sneakers

-

Jeg modtog sneakersne hurtigt og i fremragende stand. De er smukke og fremragende materiale.

Tak, du ankom

-

Tak, du er smuk, jeg elskede det.

Gennemgå sneakers nye balance

-

Jeg fik sneakers, i New Balance tager jeg min 38, 39 størrelse, ifølge denne model viste det sig at være stor, men ikke kritisk, generelt, som altid, sneakersene er fremragende, komfortable.

Ny balance 574

-

Artiklen ankom i god stand. De er smukke og behagelige. Jeg anbefaler det.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up