up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mund socks

Mund socks Summer

plus
  • Play videoMund socks Summer
  • Mund socks Summer

Mund Socks Summer

Produktbeskrivelse Mund socks Summer

Sidelommer.

Hurtig fugt evakuering Holde muskler altid tør.

Kompression, der forbedrer blodgennemstrømningen og præstationen samtidig med at risikoen for skader reduceres, forbedrer intravenøs vanding og forkorter genopretningstiden.

Softair® Plus Fiber er et intelligent Thermo Regulatory Polyamid, der giver friskhed eller varme til kroppen afhængigt af de eksterne forhold.

Vægt:

112Gr / Pair.

Sidelommer.

Stabil og progressiv kompression.Hvad ville du sige til at finde Mund socks Summer til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din løb og triatlon butik. Køb det bedste udstyr fra Mund socks og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Herretøj varer.

Funktioner Mund socks Summer

Længde
Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fedt nok

-

Komfort og dejlig følelse. Komprimering er godt og holder dig også varm. Sejt billigt alternativ til andre almindelige mærker.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter flecha

clouse menu Luk
up up