up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoMontane Tæt Ineo Pro
  • Montane Tæt Ineo Pro
Montane

Montane Tæt Ineo Pro

plus

Montane Tæt Ineo Pro

Produktbeskrivelse Montane Tæt Ineo Pro

Med en slim fit gennem benet, har INEO Pro Pants er udviklet til strømlinet funktionalitet med et moderigtigt twist, når bevæger sig hurtigt i bjergene. Brug højtydende stof Mala Stretch, der er slidstærk, vind resistente og vandafvisende, at Ineos er komfortable ved siden af ​​huden. Brug dem vandreture, backpacking eller trekking.

Funktioner:

KONSTRUKTION, mønster OG DESIGN:

Konstrueret fra Mala Stretch stof, som giver vindmodstand, slidstyrke, en DWR finish til kaste lys brusere og har en glat inderside for siden hudkomfort

Fire vejs stretch kombineret med smigrende, figur hugging skræddersy efter en 'anden hud "fit og komplet bevægelsesfrihed

Top sømme for ekstra holdbarhed

Talje og POCKET konfiguration:

Soft fugtspredende elastik bag linning for komfort

Intern MONTANE® taljen vindfold

To lav profil YKK MONTANE® lynlås foran håndlommer

Specifikationer:

Vægt: 300 g / 11 ounce

Stof teknologier: Mala Stretch


Hvis du vil lære mere omkring Montane Tæt Ineo Pro, eller andre varer fra Montane i Dametøj kategorien af runnerinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine løb og triatlon aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Tights kollektioner, du kan vælge løb og triatlon fra Montane, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Montane Tæt Ineo Pro

Længde
Farve
Funktioner

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up