up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Merrell Neon Street Sko Running
  • Play videoMerrell Neon Street Sko Running
  • Merrell Neon Street Sko Running
  • Merrell Neon Street Sko Running
  • Merrell Neon Street Sko Running
  • Merrell Neon Street Sko Running
  • Merrell Neon Street Sko Running
  • Merrell Neon Street Sko Running
  • Merrell Neon Street Sko Running
Merrell
360

Merrell Neon Street Sko Running

Merrell Neon Street Sko Running

Merrell Neon Street Sko Running

Merrell Neon Street Sko Running

Merrell Neon Street Sko Running

Merrell Neon Street Sko Running

Merrell Neon Street Sko Running

plus

Merrell Neon Street Sko Running

Produktbeskrivelse Merrell Neon Street Sko Running

Merrell Neon Street Løbesko tilbyder en lav profil model og afslappet look til dine udforskninger i bjergene, når du har brug for et optimalt greb, komfort, stabilitet og åndbarhed , og de giver dig også en fuldstændig fornemmelse af jorden takket være et minimalt fald.

Disse vandresko er designet med en Vibram TC5+ sål , fremstillet med et ultrabestandigt gummimateriale til slid, overlegent greb, stabilitet og støtte. Merrell Barefoot 2 -konstruktionen tillader en klar opfattelse af terrænet, som om du har foden nøgen, og TrailProtect -kapslen giver eneste støtte og undgår stød med sten.

I overdelen har de et blødt læder, der giver en dejlig fornemmelse og er holdbart. M Select FRESH -teknologien er ansvarlig for at absorbere den dårlige lugt af skoene, takket være det åndbare netfor. Disse trekkingsko kommer med en integreret indersål og normal snørebåndslukning.

Denne minimalistiske sko tilbyder den største frihed og forbindelse til terrænet.

Med Vapor Glove 3 får du en mere naturlig oplevelse og får følsomhed på fodsålen og reagerer bedre på ændringer i terrænet, alt sammen med et meget mere afslappet udseende.

FUNKTIONER:

Overkorn i fuldkorn.

Barefoot 2®-konstruktion, der giver stor stabilitet.

M Select ™ FRESH antimikrobielle midler reducerer sko lugt.

Vibram® TC5 + ydersål.

0 mm fald.
Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos løb og triatlon. Køb Merrell Neon Street Sko Running, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som løb og triatlon, lige som Herresko, så du ikke mangler noget. runnerinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Merrell Neon Street Sko Running

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Kvalitet

-

Jeg har brugt Merrell barfodet siden den første model, de forbliver de mest behagelige. Lædermodellen er varmere end maskerne eller bomuldene. Hvis 43,5 bukser bestiller 43,5. Størrelserne er nøjagtige. Levering var hurtig.

Foldet tunge

-

Tungen foldes tilbage på sig selv .. ellers er det fantastisk!

Cslidad

-

Fremragende kvalitet

Bedre end vivo barfodet og vibram

-

Jeg prøvede vivo barfodet og vibram fem fingre, og merrell er mine foretrukne barfodede sko. Jeg har 3 par og bruger dem til at gå, løbe, trail, vandre. mest behagelige sko nogensinde.

Meget behagelig

-

Fantastiske sko, meget behagelige med eller uden sokker. Størrelseskort er nøjagtigt. Levering inden for planlagt vindue. Vil anbefale

Super komfortable sko

-

Jeg har nu 4 par af damphandsken. Mine oplevelser er konsekvent positive. Meget behagelig at have på og godt håndværk. Jeg kan kun anbefale disse sko.

Fremragende

-

Fremragende. Super komfortable og materialet frisk og af høj kvalitet. Hurtig levering.

Meget meget meget komfortabel men glat

-

Jeg vidste allerede mærket og dets komfort. Fremragende, men for de overflader, jeg bevæger mig, med en lille vandrutschebane meget.

En rigtig hemmelighed!

-

Great, barefoot sko fra Merrell passer som en handske! Faktisk så behagelig som en handske. Og på toppen af det er de stadig smarte, stilfulde og superkøle.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up