up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

La sportiva
360

La sportiva Ultra Raptor Trail Running Shoes

La sportiva Ultra Raptor Trail Running Shoes

plus
  • 360La sportiva Ultra Raptor Trail Running Shoes
  • Play videoLa sportiva Ultra Raptor Trail Running Shoes
  • La sportiva Ultra Raptor Trail Running Shoes
  • La sportiva Ultra Raptor Trail Running Shoes

La Sportiva Ultra Raptor Trail Running Shoes

Produktbeskrivelse La sportiva Ultra Raptor Trail Running Shoes

Når vinterløbssessionerne er lange og vanskelige, er La Sportiva Ultra Raptor en ideel vandtæt løbesko til alle bjergbestigning. Denne alsidige sko tilbyder teknisk funktionalitet og beskyttelse i det uforudsigelige bjergmiljø.

Takket være Airmesh-overdel med vandtæt, åndbart mesh-foring holder du dig behagelig og sikker hele dagen. Frixion XF med Impact Brake System tilbyder også fremragende greb og trækkraft på glatte våde overflader. Den sikre, klæbrige ydersål giver skoene mulighed for at trænge ned i jorden og skaber en god trækkraft mod de våde klipper, mens du løber på banen. Tilsætningen af dobbelt hæl lomme dæmpning og forstærkning giver behagelig pasform og fleksibilitet, mens du hopper de højeste sten og klatrer bjerge.

Det er en ultimativ bjergbestigningsko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Ultra Raptor er svaret, hvis du leder efter en perfekt løbesko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort . Slå hårdt ned snørebånd og gør dig klar til at flyve! Raptor er den seneste udyret i vores kogger af aggressive tekniske trail sko.


Sticky Frixion ® gummi ydersålen greb rock som en klatring sko og fleksibelt TPU snøring sele er sikker og stabil variabel terræn.


Den wrap around tå kofanger lader dig hvile på lethed, som du cruise gennem blade lastet stier fyldt med skjulte forhindringer. En fremragende letvægts teknisk trail sko perfekt til alle typer terræn.Specifikationer:


- VÆGT: 12,28 ounce / 348 g


- LAST: Tempo 2


- FIT: Medium / Bred


- UPPER: Airmesh / Syntetisk Læder / TPU Lacing Harness / TPU Transkinetic Heel Stabilizer


- Foring: Mesh (bagerste halvdel og tunge only)


- Mellemsål: MeMlex / Nylon Støbt Flex Transfer skaft


- DROP (mm): 12mm


- SOLE: Frixion ® XF / Impact Brake System ™ X-akse ™


La sportiva Ultra Raptor Trail Running Shoes vil fuldende dit løb og triatlon udstyr. I vores online butik runnerinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos runnerinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online løb og triatlon butik, Du kan blandt andet finde løb og triatlon udstyr, som passer til La sportiva Ultra Raptor Trail Running Shoes.

Funktioner La sportiva Ultra Raptor Trail Running Shoes

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Anbefalet brug
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias La sportiva Ultra Raptor Trail Running Shoes

Kundeanmeldelser og spørgsmål (56)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt

-

perfekt, jeg er virkelig tilfreds med mine nye trail / mountain løbesko fra La Sportiva. Nadver behagelig.

Perfekte sko

-

Jeg er på mit andet Ultra Raptor-par og er stadig meget tilfreds med produktet. Det første par løber lidt over 1500 km med dem, og jeg bruger dem altid til udflugter. Dette andet par som det første er perfekt justeret med 1/2 mere end min størrelse.

En masse gode ting.

-

Jeg håber, du giver mig mange glæder for os. Gostei giver materialets robusthed.

Ultra tilfreds

-

De er det andet, jeg køber, og er helt tilfredse igen.

Ultra raptor

-

Det er mit 8 par af denne model siden 2014, for at lave lange løbeture passer de mig meget godt,

Meget gode sko

-

Skoene er usædvanlige. De støtter foden perfekt. Ganske stiv på hælen. Den spektakulære sål til komfort og greb.

Perfekte sneakers

-

Perfekt til bjergture, meget behageligt fra dag ét.

Fantastisk sko

-

Andet par af denne sko, der bæres på mange stier som Via degli Dei, San Benedetto osv. Komfortabel og robust, alt hvad du vil have fra en pålidelig sko

Trailsko

-

God kvalitet og meget behagelig

Meget tilfreds

-

Meget tilfreds! Skoene er ekstremt komfortable og passer perfekt

Lasportiva ultra raptor

-

En af de bedste sko til at tilbringe mange timer i bjergene. Fødderne lider ikke noget med dem. De er et rigtigt vidunder. Greb på de fleste terræn er fremragende

Sportiva top

-

Efter flere mærker at købe til udøvelse af stien finder jeg, at skoene slides for hurtigt. Jeg håber, at sportiva vil gøre det bedre, for servicen og forsendelsen er det stadig at se, vel vidende at det var til julegaver Jeg havde bestilt flere pakker, de forsinkede levering på grund af manglen på en pakke, det ville have været bedre at advare mig, så jeg bliver nødt til at foregribe (ændre eller annullere den manglende pakke), men det var nødvendigt at gøre det selv , til opfølgning på levering for at gennemgå opdateringen på webstedet. Men jeg anbefaler dette websted.

Perfekt

-

Jeg havde allerede brugt dette mærke, men uden tvivl er denne model spektakulær med goretex og mangesidet. Meget godt køb

Ultra raptor

-

Fik lige pakken i dag. Skoene er perfekte. Jeg bestiller endnu en til min søn.

Fantastiske sko

-

passer perfekt

Super top sko

-

Jeg havde allerede disse trekkingsko, og nu har jeg købt dem tilbage, fordi de er storslåede, meget komfortable. Jeg bruger dem til bjergvandringer.

Den sporty ultra raptor

-

Fremragende sko, meget polstret og beskyttende. Jeg anbefaler at tage et halvt tal mere end normalt. God pris, lidt lang forsendelse.

La sportiva ultra raptor

-

Fremragende. De er de femtedele, jeg køber, og de går som en handske. Og sålen holder længe, at med den tute, jeg giver den, værdsættes den!

Tilfreds

-

God til let trekking

Evaluering

-

Efter at have testet alle mærkerne lidt, fandt jeg endelig mit par, de er komfortable, ultra robuste, dynamiske ... Hvad mere kan du bede om?

Ultra raptor den sportslige

-

La Sportiva ultra raptor er min anden gang i træk, at jeg køber det, jeg er en god rullator over tres, med den første har jeg allerede lavet 1100 km. De kan nemt klare 300 mere, og så tænkte jeg på at købe det andet par. Det er første gang, at køb fra dette firma, råd om priser og også for leveringens hastighed 10 og ros

La sportiva - ultra raptor

-

Det er anden gang, jeg køber denne model, og jeg er meget tilfreds med den. Ultra raptors er komfortable og godt beskyttet. Jeg har ikke noget imod vægten, måske lidt mere end andre modeller. De er også meget alsidige til trekking og også til rejser og helligdage, hvor du kan gå og løbe på forskellige terræn. Trekkinn-webstedet har fremragende rabatter, lidt lang ventetid på levering

La sportiva ultra raptor

-

Godt greb, stabilitet og komfort, et godt produkt i henhold til brandets prestige. De ankom til det tidspunkt, der blev annonceret på nettet og uden nogen hændelse, så alt var perfekt for mig.

Den sporty ultra raptor

-

meget gyldigt produkt er det andet par, jeg køber, jeg anbefaler at tage det et halvt tal mere. forsendelsestjenesten på dette websted lader dog meget tilbage at ønske. For den femtende gang købte jeg et produkt, der var klar til forsendelse med det samme, men det blev sendt to uger senere og leveret i slutningen af det tredje. Webstedet er bestemt konkurrencedygtigt på priser, men levering og leveringstider er aldrig de angivne, og nogle gange sker det, at tingene aldrig sendes, hvis ikke efter måneder.

Fantastiske sko

-

La Sportiva-mærket er en garanti, når det kommer til bjergsko. Det er mit andet køb på denne side af denne type sko, og jeg føler mig meget tilfreds med både produktet og leverandøren, der altid er hurtige og effektive i leverancer.

Alt terræn.

-

Komfortabelt og perfekt til alle typer terræn, både på asfalt, stenstier og grusveje. Godt greb. Lange ruter uden blærer. Ideel til Camino de Santiago.

Sportiva

-

Simpelthen 10. Behageligt, meget godt greb ... gentager jeg igen.

Fantastisk køb

-

Ekstraordinære sko, ankommer tidligere end forventet.

Fantastisk køb

-

Æstetisk smuk, robust og behagelig sko. Tilfreds.

Den sporty ultraraptor

-

Fantastisk produkt og fantastisk sted trekkinn.com, anbefales til alle natur- og bjergelskere med de bedste priser

5 stjerner

-

For mig er de de bedste sneakers på markedet, jeg går på det 3. køb og planlægger at fortsætte. Dæmpning, stabilitet, ...

Fremragende sko

-

Fremragende sko Jeg bruger den personligt til sommervandring som et alternativ til den klassiske støvle, og jeg er meget tilfreds, foden fast inde, sålen har et enestående greb.

La sportiva ultra raptor

-

De bedste TRAIL sko, uovertruffen komfort, kvalitet, effektivitet, ikke overraskende, disse er LA SPORTIVA.

Ultra raptor

-

Et af de bedste trailersko, jeg nogensinde har set. Mit andet par. Tag et halvt eller et nummer mere i betragtning, når du køber det.

Storslået

-

Skoene passer perfekt til foden. Fremragende greb og dæmpning.

Fremragende

-

Perfekt sko, jeg er meget tilfreds med købet.

Det er ikke sandt, at en sand til størrelse .. de er en halv størrelse mindre

-

Det er ikke sandt, at en sand til størrelse .. de er en halv størrelse mindre

Kommentar

-

De passer perfekt, jeg er meget komfortabel, de mangler lidt åndbarhed, men de er de bedste

Meget god, meget behagelig

-

Utrolige løbesko til vandreture i bjergene og alpine. Fantastisk dæmpning og greb på sålen i praktisk talt alle typer terræn, inklusive våd sten (op til en vis grænse). For dem, der kan tjene som reference, jeg i trail eller sportssko generelt, bruger jeg normalt Adidas og bruger altid 42.1 / 2, i disse har jeg også bedt om 42.1 / 2, og de er perfekte til mig i længde og bredde. En masse tilfælde, eller det er generelt ikke nødvendigt at bede om et nummer mere, som de ofte siger, hvis det måske er et halvt antal mere. Hilsen alle.

Sportiva

-

Bona køber, for at tage højde for tallatge, med meu cas siden en eller en jeg mig minim, molt comodades, molt bona amortiguació, li manca en x måned med sved, men de er fra de millors kender for anar til muntanya mening nødvendigt de løb,

Fremragende køb

-

Varen er modtaget korrekt

Fremragende sko

-

Meget behagelig og passer meget godt

Ultraraptor

-

Meget behagelig til teknisk terræn og med meget sten (det er min "Hammer" -spor) og fremragende greb på sandet terræn. I modsætning hertil skal det bemærkes, at sålen sliter relativt hurtigt.

Fremragende produkt

-

Excelwnte kvalitet og komfort, når du går, godt greb meget behageligt

Stor sko

-

En fænomenal sko. Sporten er en garanti. Vær opmærksom på at den passer til en lille smule, så tag et minimum antal mere.

Anbefales

-

Skoene er seje og som forventet

Super produkt og trekinn service

-

Disse Spotivas er gode, det er mit 4. par. Fra det første slid er de behagelige at give dig stor støtte og trækkraft på enhver overflade. Trekking service var også stor.

Hjemmesko

-

Fantasticas mine nye hjemmesko.

Ok levering

-

Perfekt element.

Gennemgå ultra raptor sport

-

kuvertering og meget beskyttende sko (se forstærket tå og hæl beskyttelse), exceptionel greb på ethvert terræn jeg har prøvet. De tilgive de klassiske træthed fejltagelser de længste maraton. Også fremragende til vandreture i bjergene samt til løbet. På asfalt har vi et svar lidt stiv, men er naturligvis ikke på deres omgivelser, men stadig ikke anbefale til alle, der er vant til elastiske / bløde sko i respons til jorden. Meget holdbar.

Vidunderligt!

-

De komfortable, ikke trætte ben, godt holde koblingen!

Fremragende

-

Med kun to spor træning, var det muligt at kontrollere, at de sko er fremragende til sporene, især på våd sten sensationsprægede mere end tidligere mine fra et andet mærke. anbefale

Fremragende produkt!

-

Meget behagelig og slidstærk. Med stor alsidighed

Fremragende

-

Det er allerede den anden model jeg har, og indtil videre har jeg ikke fundet noget lignende kvalitet / prisforhold. De er gode og holdbare for enhver bjergterræn, meget komfortable og med fremragende greb på tekniske områder, der giver meget sikkerhed på nedkørsler.

Godt gået la sportiva!

-

Jeg havde en chance for at prøve disse sko på en sko fair, men de havde ingen størrelse for mig (47!). Men jeg kunne mærke fra end at de føler sig perfekt i dine fødder, så jeg beordrede dem online. Nu efter at have kørt et stykke tid i dem, jeg kan bevidne, at de er bare perfekt! Du føler i dem som i et komfortabelt, hyggeligt pakket ind, som kommer til at tage sig af dine fødder i mange mange miles. Jeg har også flad fod, så efter jeg prøvede Bushido og mutant fra La Sportiva, uden held, Ultra Raptor synes at være meget godt med mit problem. Ser frem til en trail maraton jeg har i to uger, og hvis mine fødder og hede går godt, jeg planlægger at gøre mit første ultra i et år i disse sko. Godt gået La Sportiva!

Storskrald

-

lidt tungere end gennemsnittet solid protectiona nd stabilitet beskytter godt mod skarpe ROKS men udvisninger hjerneflugt, der godt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up