up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
  • Play videoLa sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
360

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

plus
La sportiva

La Sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

Produktbeskrivelse La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

Når vinterløbssessionerne er lange og vanskelige, er La Sportiva Ultra Raptor en ideel vandtæt løbesko til alle bjergbestigning. Denne alsidige sko tilbyder teknisk funktionalitet og beskyttelse i det uforudsigelige bjergmiljø.

Takket være Airmesh-overdel med vandtæt, åndbart mesh-foring holder du dig behagelig og sikker hele dagen. Frixion XF med Impact Brake System tilbyder også fremragende greb og trækkraft på glatte våde overflader. Den sikre, klæbrige ydersål giver skoene mulighed for at trænge ned i jorden og skaber en god trækkraft mod de våde klipper, mens du løber på banen. Tilsætningen af dobbelt hæl lomme dæmpning og forstærkning giver behagelig pasform og fleksibilitet, mens du hopper de højeste sten og klatrer bjerge.

Det er en ultimativ bjergbestigningsko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Ultra Raptor er svaret, hvis du leder efter en perfekt løbesko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort . Slå hårdt ned snørebånd og gør dig klar til at flyve! Raptor er den seneste udyret i vores kogger af aggressive tekniske trail sko.


Sticky Frixion ® gummi ydersålen greb rock som en klatring sko og fleksibelt TPU snøring sele er sikker og stabil variabel terræn.


Den wrap around tå kofanger lader dig hvile på lethed, som du cruise gennem blade lastet stier fyldt med skjulte forhindringer. En fremragende letvægts teknisk trail sko perfekt til alle typer terræn.Specifikationer:


- VÆGT: 12,28 ounce / 348 g


- LAST: Tempo 2


- FIT: Medium / Bred


- UPPER: Airmesh / Syntetisk Læder / TPU Lacing Harness / TPU Transkinetic Heel Stabilizer


- Foring: Mesh (bagerste halvdel og tunge only)


- Mellemsål: MeMlex / Nylon Støbt Flex Transfer skaft


- DROP (mm): 12mm


- SOLE: Frixion ® XF / Impact Brake System ™ X-akse ™


Kender du alt til La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor? Hos runnerinn, vælger vi løb og triatlon udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Herresko varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Løb - trail udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som La sportiva. Alle vores mærker er testet af vores hold af løb og triatlon eksperter!

Funktioner La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Simpelthen den bedste

-

Det er min 3. LS ultra raptor og god pris på Trekk inn.

Bedst !

-

Denne sko er ultra behagelig, ultra robust, den er mit 2. par, den gamle omkring 3 år, jeg gjorde alt med rejser, jogging, vandreture, kløft, gå, kørsel og den er modstandsdygtig, de kan stadig bruges!

En masse gode ting.

-

Jeg håber, du giver mig mange glæder for os. Gostei giver materialets robusthed.

Meget tilfreds

-

Meget tilfreds! Skoene er ekstremt komfortable og passer perfekt

Lasportiva ultra raptor

-

En af de bedste sko til at tilbringe mange timer i bjergene. Fødderne lider ikke noget med dem. De er et rigtigt vidunder. Greb på de fleste terræn er fremragende

Ultra raptor

-

Fik lige pakken i dag. Skoene er perfekte. Jeg bestiller endnu en til min søn.

Den sporty ultra raptor

-

Fremragende sko, meget polstret og beskyttende. Jeg anbefaler at tage et halvt tal mere end normalt. God pris, lidt lang forsendelse.

Evaluering

-

Efter at have testet alle mærkerne lidt, fandt jeg endelig mit par, de er komfortable, ultra robuste, dynamiske ... Hvad mere kan du bede om?

Den sporty ultra raptor

-

meget gyldigt produkt er det andet par, jeg køber, jeg anbefaler at tage det et halvt tal mere. forsendelsestjenesten på dette websted lader dog meget tilbage at ønske. For den femtende gang købte jeg et produkt, der var klar til forsendelse med det samme, men det blev sendt to uger senere og leveret i slutningen af det tredje. Webstedet er bestemt konkurrencedygtigt på priser, men levering og leveringstider er aldrig de angivne, og nogle gange sker det, at tingene aldrig sendes, hvis ikke efter måneder.

Sportiva

-

Simpelthen 10. Behageligt, meget godt greb ... gentager jeg igen.

La sportiva ultra raptor

-

De bedste TRAIL sko, uovertruffen komfort, kvalitet, effektivitet, ikke overraskende, disse er LA SPORTIVA.

Kommentar

-

De passer perfekt, jeg er meget komfortabel, de mangler lidt åndbarhed, men de er de bedste

Fremragende køb

-

Varen er modtaget korrekt

Fremragende sko

-

Meget behagelig og passer meget godt

Fremragende produkt

-

Excelwnte kvalitet og komfort, når du går, godt greb meget behageligt

Stor sko

-

En fænomenal sko. Sporten er en garanti. Vær opmærksom på at den passer til en lille smule, så tag et minimum antal mere.

Anbefales

-

Skoene er seje og som forventet

Hjemmesko

-

Fantasticas mine nye hjemmesko.

Gennemgå ultra raptor sport

-

kuvertering og meget beskyttende sko (se forstærket tå og hæl beskyttelse), exceptionel greb på ethvert terræn jeg har prøvet. De tilgive de klassiske træthed fejltagelser de længste maraton. Også fremragende til vandreture i bjergene samt til løbet. På asfalt har vi et svar lidt stiv, men er naturligvis ikke på deres omgivelser, men stadig ikke anbefale til alle, der er vant til elastiske / bløde sko i respons til jorden. Meget holdbar.

Vidunderligt!

-

De komfortable, ikke trætte ben, godt holde koblingen!

Fremragende

-

Med kun to spor træning, var det muligt at kontrollere, at de sko er fremragende til sporene, især på våd sten sensationsprægede mere end tidligere mine fra et andet mærke. anbefale

Fremragende produkt!

-

Meget behagelig og slidstærk. Med stor alsidighed

Fremragende

-

Det er allerede den anden model jeg har, og indtil videre har jeg ikke fundet noget lignende kvalitet / prisforhold. De er gode og holdbare for enhver bjergterræn, meget komfortable og med fremragende greb på tekniske områder, der giver meget sikkerhed på nedkørsler.

Godt gået la sportiva!

-

Jeg havde en chance for at prøve disse sko på en sko fair, men de havde ingen størrelse for mig (47!). Men jeg kunne mærke fra end at de føler sig perfekt i dine fødder, så jeg beordrede dem online. Nu efter at have kørt et stykke tid i dem, jeg kan bevidne, at de er bare perfekt! Du føler i dem som i et komfortabelt, hyggeligt pakket ind, som kommer til at tage sig af dine fødder i mange mange miles. Jeg har også flad fod, så efter jeg prøvede Bushido og mutant fra La Sportiva, uden held, Ultra Raptor synes at være meget godt med mit problem. Ser frem til en trail maraton jeg har i to uger, og hvis mine fødder og hede går godt, jeg planlægger at gøre mit første ultra i et år i disse sko. Godt gået La Sportiva!

Storskrald

-

lidt tungere end gennemsnittet solid protectiona nd stabilitet beskytter godt mod skarpe ROKS men udvisninger hjerneflugt, der godt

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up