up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
  • Play videoLa sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
La sportiva
360

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

plus

La Sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

Produktbeskrivelse La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

Når vinterløbssessioner er lange og svære, er La Sportiva Ultra Raptor en ideel vandtæt løbesko til alle runde bjergbestigning. Denne alsidige sko tilbyder teknisk funktionalitet og beskyttelse i det uforudsigelige bjergmiljø.

Takket være Airmesh-overdelen med vandtæt, åndbar meshforing holder dig behagelig og sikker hele dagen. Frixion XF med Impact Brake System tilbyder også fremragende greb og trækkraft på glatte våde overflader. Det sikre greb klæbrige ydersål gør det muligt for skoene at trænge ind i jorden og skaber en god trækkraft mod de våde klipper, mens du løber på sporet. Tilføjelsen af Dual hæl lomme dæmpning og forstærkning giver behagelig pasform og fleksibilitet, mens du hopper over de højeste sten eller klatrer i bjergene.

Det er en ultimativ bjergbestigning sko designet specielt til alle eventyrsport junkies . La Sportiva Ultra Raptor er svaret, hvis du er på udkig efter perfekte trail løbesko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .

En sko skabt til off-road, langdistancespor, ultra marathonkonkurrencer og lange træningssessioner. De ekstremt åndbare luftmaskeoverdeler er monteret på en blød eva-graderet platform (bredere i tå og nedre ved hælen) for optimal stødabsorption i enhver tilstand og reduktion af rampevinklen. det integrerede lacing system bruger en rem syet til et indre strækstof med højfrekvensforstærkninger på det ydre mesh. dette giver større fleksibilitet i startspændingen i hele bagagerummet og derved øger komfortniveauet .ultra raptor forener præstationsfordelene ved en nøjagtig fit konstruktion metode med de af komforten stammer fra bredere form og sål. Resultatet er et produkt, som kan bruges i flere timer og er det ideelle valg til udholdenhedsture og alle typer off-road stier.

funktioner:

ultra raptor kombinerer ydeevnen af et yderst understøttende byggesystem med komforten stammer fra en bred sål

Optimal regulering af volumen og fodretention opnås med det innovative lacing system: Løkken syes til den indre del af overdelene og forstærkes på den ydre del med højfrekvensforstærkninger. dette tillader større fleksibilitet af spændinger i hele opstart

specifikationer:

Øverste: Åndbart luftnet med mikrofiberforstærkning, slidbestandig belægning og en "performance platform". overdelene er samlet på en kompressionstøbt eva-platform.

foring: mesh med "let i" pu læderindsats ,,,,,,,,, for nem pasform og hæl stabilitet.

mellemsål: injiceret stødabsorberende eva.

fodseng: ortholite mountain running.

sål: frixion xf (grippy) med slagbremsesystem og integreret gummibeskyttelseståge.

drop: 9 mm

vægt: 630 g

teknologi:

la sportiva frixion®-sammensætningen er resultatet af omfattende forskning og udvikling med det formål at skabe ydersål med parametre af greb og holdbarhed, der reagerer på alle former for brug og terræn.

højt volumen: behagelig sko, ideel til træning og langdistance løb.

alle grunde: alsidige såler, ideel til alle typer terræn, herunder sten, scree, græs, mos og mudder. ideel til kørsel enten i høj luftfugtighed eller på tør grund. inkorporerer slagbremsesystemet.

eva injiceret: høj grad af cushoning og høj elasticitet af stoffet. Disse funktioner hjælper "push off" under fremdrivningsfasen under kørslen, hvilket gør disse modeller, der bruger injicerede mellemsål, ideel til brug på off-road stier. Endvidere reducerer eva injiceret mellemsål drastisk reduktionen af "squash" -effekten af eva'en over tid, hvilket gør det muligt for produktet at finde de samme egenskaber for hele dets duration.the la sportiva mountain running® fodtøj vedtager 3 forskellige slags mellemsål afhængigt af stilen og på de nødvendige forestillinger

de bjergkørende kollektionsmodeller anvender de eksklusive la sportiva indlægssål af ortholite, med 2 forskellige tykkelser. begge modeller er tilgængelige i mænd og kvinder version og afviger for materialernes tætheder.

åndbar for en køligere fod.

Den unikke åbne cellestruktur skaber et fugtstyringssystem.

lang sigtning: indersål vil fastholde over 95% af dens tykkelse over tid og vil ikke blive udfladt.

anti mikrobielle midler og vaskbare egenskaber til en mere igennemskinnelig sko.

Det innovative system anvendes på sålen for at absorbere negativ jordpåvirkning, hjælpe trækkraft og forbedre grebet ned ad bakke: skabt og udviklet af r & d-afdelingen på la sportiva, det giver reelle fordele under racing ved at reducere negativ jordpåvirkning. Den unikke placering af lugs gør det muligt for mange af dem at komme i kontakt med jorden for maksimal effektabsorption.

veganer: disse produkter er veganer.

ultra lang afstand: ideel til langdistance, ultra trail og ultra marathon konkurrencer eller krævende træningssessioner. en ekstremt beskyttende og stødabsorberende støvle.


Kigger du efter La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor, eller andre løb og triatlon varer, der kommer fra La sportiva, kig i Damesko afdelingen og Løb - trail sko kataloget. Udover de gode priser hos runnerinn butikken, din online løb og triatlon butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Gode ​​ting

-

Tanks du Varer som forventet

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up