up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
  • Play videoLa sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor
La sportiva
360

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

plus

La Sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

Produktbeskrivelse La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

Når vinterløbssessionerne er lange og vanskelige, er La Sportiva Ultra Raptor en ideel vandtæt løbesko til alle bjergbestigning. Denne alsidige sko tilbyder teknisk funktionalitet og beskyttelse i det uforudsigelige bjergmiljø.

Takket være Airmesh-overdel med vandtæt, åndbart mesh-foring holder du dig behagelig og sikker hele dagen. Frixion XF med Impact Brake System tilbyder også fremragende greb og trækkraft på glatte våde overflader. Den sikre, klæbrige ydersål giver skoene mulighed for at trænge ned i jorden og skaber en god trækkraft mod de våde klipper, mens du løber på banen. Tilsætningen af dobbelt hæl lomme dæmpning og forstærkning giver behagelig pasform og fleksibilitet, mens du springer de højeste sten og klatrer bjerge.

Det er en ultimativ bjergbestigningsko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Ultra Raptor er svaret, hvis du leder efter en perfekt løbesko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort . Klip ned snørebåndene og gør dig klar til at flyve! Raptor er det sidste dyr i vores dunk af aggressive tekniske trailesko.

Sticky FriXion® gummi ydersål greb klippen som en klatersko, og den fleksible TPU lacing harness er sikker og stabil på variabelt terræn.

Wrap rundt tå kofanger lader dig hvile på ro, mens du krydser gennem bladbelagte stier dækket af skjulte forhindringer. En fremragende letvægts teknisk trailesko perfekt til alle typer terræn.

Specifikationer:

VÆGT: 12,28 oz / 348 g

LAST: Tempo 2

FIT: Medium / Wide

ØVERSTE: AirMesh / Syntetisk Læder / TPU Lacing Harness / TPU Transkinetic Heel Stabilizer

LINING: Mesh (kun halv og tung)

MIDSOLE: MeMlex / Nylon Støbt Flex Transfer Shank

DROP (mm): 12mm

SOLE: FriXion®XF / Impact Brake System? X Akse?


Leder du efter gode kvalitets Løb - trail, så vil vores udvalg i Løb - trail, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor, til kun 157.99 $ og på lager. runnerinn er det bedste sted at købe løb og triatlon udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Bedst !!!

-

Det bedste af det bedste !!! Jeg går ikke længere i bjergene uden dem !!!! Et ubeskriveligt greb om klippen, komfort og god beskyttelse af foden.

Den sporty ultraraptor

-

Fantastisk produkt og fantastisk sted trekkinn.com, anbefales til alle natur- og bjergelskere med de bedste priser

5 stjerner

-

For mig er de de bedste sneakers på markedet, jeg går på det 3. køb og planlægger at fortsætte. Dæmpning, stabilitet, ...

Meget god, meget behagelig

-

Utrolige løbesko til vandreture i bjergene og alpine. Fantastisk dæmpning og greb på sålen i praktisk talt alle typer terræn, inklusive våd sten (op til en vis grænse). For dem, der kan tjene som reference, jeg i trail eller sportssko generelt, bruger jeg normalt Adidas og bruger altid 42.1 / 2, i disse har jeg også bedt om 42.1 / 2, og de er perfekte til mig i længde og bredde. En masse tilfælde, eller det er generelt ikke nødvendigt at bede om et nummer mere, som de ofte siger, hvis det måske er et halvt antal mere. Hilsen alle.

Super produkt og trekinn service

-

Disse Spotivas er gode, det er mit 4. par. Fra det første slid er de behagelige at give dig stor støtte og trækkraft på enhver overflade. Trekking service var også stor.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up