up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
  • Play videoLa sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
La sportiva
360

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

plus

La Sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

Produktbeskrivelse La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

Når vinterløbssessionerne er lange og vanskelige, er La Sportiva Ultra Gore tex en ideel vandtæt løbesko til alle bjergbestigning. Denne alsidige sko tilbyder teknisk funktionalitet og komfort i det uforudsigelige bjergmiljø.

Den slidbestandige overdel med vandtæt, åndbar meshfor foret holder dig behagelig og sikker hele dagen. Gore tex Extended Comfort-foring giver også optimal åndbarhed og fleksibilitet selv i våde og glatte overflader. Det fungerer usædvanligt godt i alle mulige stier. Snug fit-konstruktionen gør den perfekt til alle typer bjergterræn, også Quick snøringssystemet gør det lettere at bære.

Takket være Frixion AT med Impact Brake System tilbyder fremragende greb og trækkraft på glatte våde overflader. Den sikre, klæbrige ydersål giver skoene mulighed for at trænge ned i jorden og skaber en god trækkraft mod de våde klipper, mens du løber på banen.

Det er en ultimativ bjergbestigningsko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Ultra Raptor Gore tex er svaret, hvis du leder efter en perfekt løbesko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort . Gore Tex model skabt til vinterbrug off road og over lange afstande, til ultra marathon konkurrencer og udholdenhed træning sessioner.

Overdelene er lavet af slidbestandigt, åndbart, vandafvisende mesh og beklædningen bruger Gore Tex Extended Comfort membranen til at garantere vandmodstand og åndbarhed. Det integrerede lacing system bruger en webbing, der er syet til det indre strækstof, mens højfrekvensforstærkningerne forbliver på det eksterne mesh stof: dette giver mulighed for optimal fordeling af fodspændingen og holder foden i skak uden at gå på kompromis med den samlede komfort. Ultra Raptor GTX bringer fordelene i form af ydeevne i en nemmere pasform, til de overlegne komfortniveauer i bredformede modeller. Resultatet er et produkt, der kan bruges i mange sammenhængende timer og til udholdenhed på enhver form for terrængående terræn både om vinteren eller under ekstrem luftfugtighed, takket være Gore Tex vandtæt foring. La Sportiva FriXion XF Super klæbrig sål.

TECH INFO:

Overdel: Slidbestandig Mesh + mikrofiberforstærkningsrand med slidbestandig belægning.

Foring: GORE TEX® Extended Comfort + "Easy in" indsats i PU læder for nem pasform og hæl stabilitet.

Mellemsål: Stødabsorberende injiceret Eva.

Footbed: Ortholite Mountain Running.

Sole: FriXion XF ultra klæbrig med Impact Brake System andintegrated beskyttende gummidæksel.

Drop: 12 mm

Vægt: 710 g (par, størrelse 38)

+ Vandtæt og åndbar, hvilket giver optimal klimastyring takket være Gore Tex membranen, der giver en barriere mod eksterne atmosfæriske midler.

+ Ultra Raptor GTX® kombinerer fordelene med hensyn til ydeevne i en nemmere pasform, til de overlegne komfortniveauer i bredformet model.


Er du på udkig efter La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex? Alle La sportiva er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos runnerinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i løb og triatlon udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

Teknologier
Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Funktioner
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

fremragende produkt, sportbilen fejler aldrig.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up