up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
  • Play videoLa sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex
La sportiva
360

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

plus

La Sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

Produktbeskrivelse La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

Når vinterløbssessionerne er lange og vanskelige, er La Sportiva Ultra Raptor Gore tex en ideel vandtæt løbesko til alle bjergbestigning. Denne alsidige sko tilbyder teknisk funktionalitet og komfort i det uforudsigelige bjergmiljø.

Den slidbestandige overdel med vandtæt, åndbar meshfor foret holder dig behagelig og sikker hele dagen. Gore tex Extended Comfort-foring giver også optimal åndbarhed og fleksibilitet selv i våde og glatte overflader. Det fungerer usædvanligt godt i alle mulige stier. Snug fit-konstruktionen gør den perfekt til alle typer bjergterræn, også Quick snøringssystemet gør det lettere at bære.

Takket være Frixion AT med Impact Brake System tilbyder fremragende greb og trækkraft på glatte våde overflader. Den sikre, klæbrige ydersål giver skoene mulighed for at trænge ned i jorden og skaber en god trækkraft mod de våde klipper, mens du løber på banen.

Det er en ultimativ bjergbestigningsko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Ultra Raptor Gore tex er svaret, hvis du leder efter en perfekt løbesko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort Gore Tex model skabt til vinterbrug off road og over lange afstande, for ultra marathon konkurrencer og udholdenhed træning.


De overdel er lavet af slidstærk, åndbar, vandafvisende mesh og foret bruger Gore Tex Extended Comfort membran for at sikre modstand og åndbarhed vand. Det integrerede snøring systemet bruger en gjord syet til den indre strækstof, mens højfrekvente forstærkninger forbliver på eksterne mesh stof: dette giver mulighed for en optimal fordeling af mund spænding og holder foden i skak, uden at gå på kompromis med den generelle komfort. Ultra Raptor GTX samler de fordele med hensyn til ydeevne, af en pasform konstruktion, til de overlegne komfort niveauer af brede fit modeller. Resultatet er et produkt, der kan bæres i mange timer i træk og for udholdenhed på alle typer af off road terræn både om vinteren eller i ekstrem fugtighed, takket være Gore Tex vandtæt foring.

La Sportiva FriXion XF Super klæbrig tunge.Funktioner:


Vandtæt og åndbar muliggør optimal kontrol klima takket være Gore Tex membran, der giver en barriere mod ydre atmosfæriske stoffer.

Ultra Raptor GTX kombinerer fordelene med hensyn til udførelsen af ​​en pasform konstruktion, til de overlegne komfort niveauer for bred pasform model.Specificationes:


Overmateriale: Slidstærk Mesh + microfiber forstærkning rand med slidstærk belægning.

For: GORE TEX Extended Comfort + "Easy i" Indsæt i PU læder til let pasform og hæl stabilitet.

Mellemsål: stødabsorberende injiceret Eva.

Fodunderlag: Ortholite Mountain Running.

Eneste: FriXion XF ultra klistret med Impact Brake System og integreret beskyttende gummi tåkappe.

Vægt: 820 g (par, størrelse 42)


Kender du alt til La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex? Hos runnerinn, vælger vi løb og triatlon udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Herresko varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Løb - trail udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som La sportiva. Alle vores mærker er testet af vores hold af løb og triatlon eksperter!

Funktioner La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

Teknologier
Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Funktioner
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias La sportiva Trail Løbesko Ultra Raptor Goretex

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Ultra raptor goretex

-

Fantastisk produkt, bestilt et halvt nummer mere, og de passer godt. Meget meget behagelig i forhold til den tidligere Salomon, bestemt tungere. Leveringstid i standarden, da de kommer fra Spanien.

Excellent⁰

-

Som siden mit år går jeg med denne model af Sportiva, behagelig, det tager ca. 800 km, efter at jeg har skiftet; hurtig levering af kvalitet

Raptor

-

Fremragende. I overensstemmelse med mine forventninger

Fremragende

-

Perfekte sko! Som hjemmesko! Meget godt greb!

Stor

-

Fremragende resistent produkt

Kommentar

-

Forventet

Godt produkt

-

Meget godt produkt, meget god fod, kan være lidt tung. Pakken blev modtaget meget hurtigt.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up