up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex
  • Play videoLa sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex
La sportiva
360

La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex

La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex

La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex

La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex

La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex

La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex

plus

La Sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex

Produktbeskrivelse La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex

Når vinterløbssessionerne er lange og vanskelige, er La Sportiva Crossover 2.0 Gore tex en ideel, vandtæt løbesko til alle bjergbestigning. Denne alsidige sko tilbyder teknisk funktionalitet og komfort i det uforudsigelige bjergmiljø.

Den slidbestandige overdel med vandtæt, åndbar meshfor foret holder dig behagelig og sikker hele dagen. Gore tex Extended Comfort-foring giver også optimal åndbarhed og fleksibilitet selv i våde og glatte overflader. Det fungerer usædvanligt godt i alle mulige stier. Snug fit-konstruktionen gør den perfekt til alle typer bjergterræn, også Quick snøringssystemet gør det lettere at bære.

Takket være Frixion AT med Impact Brake System tilbyder fremragende greb og trækkraft på glatte våde overflader. Den sikre, klæbrige ydersål giver skoene mulighed for at trænge ned i jorden og skaber en god trækkraft mod de våde klipper, mens du løber på banen.

Det er en ultimativ bjergbestigningsko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Crossover 2.0 Gore tex er svaret, hvis du leder efter en perfekt løbesko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort . En sko med integreret gitter designet til off-road løber i vintermånederne, men som også kan bruges som skistøvl.

Specielt tilpasse til træning og himmel løbskonkurrencer og vinterens ultraspor takket være den integrerede gaiter, der forhindrer mudder og sne til at komme ind. Den grimme FriXion AT såle har et AT Grip dedikeret område til at øge og personliggøre holder på sne og is.

Beskyttende, behagelig og åndbar takket være Gore Tex-foringen. Det kan også bruges i statiske forhold eller med snesko. Komfort er garanteret takket være "Easy in" -systemet, som fremskynder skoforbindelsen. Et must til vinter træning og konkurrencer.

Funktioner:

Det mest fleksible atletiske GORE TEX® fodtøj nogensinde

Et hurtigt og præcist snøreanlæg takket være den tværgående lynlås og strækningsreguleringssystemet, der forhindrer sne eller mudder i at komme ind.

Grippy sole med AT Grip zone for forbedret hold på snedækket og iset terræn.

"Let i" hastighedsmonteringssystem.

Specifikationer:

Gaiter:

Vandafvisende stof med YKK vandafvisende tværgående lynlås og integreret spændingsjusteringssystem.

Overmateriale:

Mesh, slidbestandige, non wicking overdel med en allround microfiber rand og flydende gummi beskyttelse rand og høj densitet forstærkning bagved.

For:

GORE TEX Konstruktion.

mellemsål:

I injiceret EVA med stødabsorberende indsats.

Indersål:

Ortholite Mountain Running Ergonomisk.

Sål:

FriXion AT med slagbremsesystem og AT Grip zone.

Drop: 10 mm

Vægt: 710g

Teknologi:

Alle grupper: Sporens verden er præget af en række meget forskellige tilgange til off-road-løb. Afhængigt af jordtype, sporets længde, klimatiske forhold og løbernes egnethed er der mange forskellige måder at fortolke off road running. Det er derfor vigtigt at vælge den støvle, der opfylder dine krav og formen på din fod. La Sportiva har skabt 3 segmenter inden for off road-løb baseret på sporets afstand og dermed den anvendte form for brug.

Gore Tex: Sko fremstillet med GORE TEX® Extended Comfort produktteknologi er designet til indendørs og udendørs brug i moderate og varmere forhold eller under højere aktivitetsniveauer. De er holdbart vandtætte kombineret med optimeret åndbarhed og giver varig vejrbeskyttelse. Vandet forbliver ude, mens sved let kan flygte fra indersiden. Takket være deres ikke-isolerede konstruktion er de den ideelle løsning til mennesker, der værdsætter fremragende klimat komfort og varmeudslip.

Impact Break System: Det innovative system påføres sålen for at absorbere negativ jordbelastning, hjælpe trækkraft og forbedre grebet ned ad bakke. Skabt og udviklet af F & U-afdelingen på La Sportiva, giver det reelle fordele under racing ved at reducere negativ jordpåvirkning. Den unikke placering af lugs gør det muligt for mange af dem at komme i kontakt med jorden for maksimal effektabsorption.

Frixion: La Sportiva Frixion stammen opstod fra ønsket om at skabe ydersål med øgede parametre af hold og holdbarhed. Dette vil falde ud fra typer af brug og terræn.

En række La Sportiva Mountain Løbesko bruger EVA injicerede mellemsåler, som adskiller sig fra de standard kompressionsstøbte EVA mellemsål for en høj grad af polstring og en bedre elasticitet af stoffet. Disse funktioner hjælper "push off" under fremdrivningsfasen under kørsel, hvilket gør disse modeller ideelle til brug på offroadstier. EVA injiceret mellemsål reducerer desuden EVA 's "squash" effekt over tid, hvilket gør det muligt for produktet at opretholde de samme egenskaber og høj ydeevne i hele dets varighed. Nogle La Sportiva modeller bruger standard kompressionstøbte EVA mellemsål til holdbarhed og reaktivitet på blødt jord, hvor behovet for stødabsorption reduceres.

Høj volumen:

Komfortabel sko, ideel til træning og langdistance løb.

Normal volumen:

Nem pasform, men ikke konstruttende sko.

Lavt volumen:

Stram pasform: følger perfekt fodens form og undgår indre hulrum.

Ortholite:

The Mountain Running-modellerne fra SS2014 kollektionen vedtager de eksklusive La Sportiva indlægssåle af ortholite med 2 forskellige tykkelser. Begge modeller er tilgængelige i mænd og kvinder version og afviger for materialernes tætheder.

Åndbar for en køligere fod.

Den unikke åbne cellestruktur skaber et fugtstyringssystem.

Langsigtet polstring: Indersål vil fastholde over 95% af dens tykkelse over tid og vil ikke blive udfladt.

Antimikrobielle midler og vaskbare egenskaber til en mere igennemskinnelig sko.


Hvis du er på udkig efter løb og triatlon udstyr, findes det hos La sportiva. Hos runnerinn, kan du købe masser af tilbehør til Løb - trail sko, så du kan udøve din sport optimalt. La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex

Teknologier
Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Funktioner
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias La sportiva Trail Løbesko Crossover 2.0 Goretex

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up