up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360La sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex
  • Play videoLa sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex
  • La sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex
360

La sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex

La sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex

La sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex

La sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex

plus
La sportiva

La Sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex

Produktbeskrivelse La sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex

Når vinterløbssessionerne er lange og vanskelige, er La Sportiva Akyra Gore tex en ideel løbesko til alle bjergbestigning. Denne alsidige sko tilbyder teknisk funktionalitet og komfort i det uforudsigelige bjergmiljø.

Takket være den 3-lags konstruktion, der tilføjer denne løbesko til høj kvalitet og fremragende ydelse. Den sømløse konstruktion har et vandtæt overnet, der giver fleksibilitet med yderste komfort. Også det innovative Microlite Skeleton ™ holder fast i strukturen og tilbyder naturlig bevægelse, når du er ude af løb, mens Flash Guard ™ -indsatserne fungerer som en barriere mod klippeafsnit og robuste terræn.

Det sikre greb Eksklusiv Trail Rocker ydersål, der gør det muligt for støvlerne at trænge ned i jorden og skaber en god trækkraft mod de våde klipper, mens du løber på banen. Gore tex Extended Comfort-foring giver optimal åndbarhed og vandtætning selv i våde og glatte overflader. Det fungerer usædvanligt godt i alle mulige stier.

Det er en ultimativ bjergbestigningsko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Akyra Gore tex er svaret, hvis du leder efter en perfekt løbesko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort . En Gore Tex®, vandtæt sko ideel til vinter løb. En struktureret og beskyttende sko, ideel til Ultra Trails, Ultra Marathons og vinter træningssessioner. Akyra GTX® er en specielt behagelig, behagelig og åndbar sko.

Den bruger en mesh, vandtæt overdel, der er ekstremt tæt montering og en 3-lags konstruktion, der giver: komfort takket være den sømløse konstruktion; fleksibilitet og struktur takket være det innovative MicroLite Skelet ™, der følger den naturlige bevægelse af foden, når den kører; beskyttelse takket være Flex Guard ™ -indsatserne, der giver en letvægtsbarriere mod slid under sten og rødder under kørsel. Enestående stabilitet er tilvejebragt takket være TrailCage System ™, som er placeret mellem de to lag af overdelene for at give struktur og en nemmere pasform, og er fuldt integreret med lacing systemet. Ydersålen er udviklet af La Sportiva F & U-afdelingen og bruger den grimme FriXion XT med Impact Brake System og et eksklusivt design med Trail Rocker teknologi for at lette "ekstern hæl-indre tå" bevægelse under kørslen.

Stødabsorberende, beskyttelse og komfort, 3 lag i perfekt geometri: origami inspirerer det samlede design af støvlen. Med Akyra er vinterløb en kunst.

TECHNOLOGIES:

Snygg passende overdel, behagelig og åndbar takket være den innovative 3-lags konstruktion

Eksklusiv Trail Rocker ™ ydersål: letter den naturlige bevægelse "ekstern hæl indvendig tå" på foden under kørslen

Udformningen af sålen stammer fra geometrien af origami for at forbedre flex

Ideel til vinterbrug takket være det vandtætte mesh stof lamineret til Gore Tex® Extended Comfort membranen

Overmateriale:

AirMesh Ultra Comfort + ekstern anvendelse i TPU termisk klæbende mikrofiber MicroLite Skeleton ™ + vandafvisende, slidstærkt enkelt maske med Flex Guard ™

Foring: Gore Tex® Extended Comfort

Mellemsål: MEMlex injiceret EVA

Footbed: Ortholite Mountain Running

Eneste: FriXion XT

Drop: 9 mm

Vægt: 700 g (par, størrelse 42)


Hvis du skal bruge nye La sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex, har vi dem her til den bedste pris. runnerinn har det og andre top kvalitets varer som løb og triatlon. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de løb og triatlon, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner La sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex

Teknologier
Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Funktioner
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias La sportiva Trail Løbesko Akyra Goretex

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Godt valg

-

Upåklagelig størrelse, godt materiale, god polstring, godt valg.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up