up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoLa sportiva Polakker Trail Speed Carbon
  • La sportiva Polakker Trail Speed Carbon
  • La sportiva Polakker Trail Speed Carbon
  • La sportiva Polakker Trail Speed Carbon
  • La sportiva Polakker Trail Speed Carbon
  • La sportiva Polakker Trail Speed Carbon
La sportiva

La sportiva Polakker Trail Speed Carbon

La sportiva Polakker Trail Speed Carbon

La sportiva Polakker Trail Speed Carbon

La sportiva Polakker Trail Speed Carbon

La sportiva Polakker Trail Speed Carbon

plus

La Sportiva Polakker Trail Speed Carbon

Produktbeskrivelse La sportiva Polakker Trail Speed Carbon

Det være sig bjergbestigning eller trail, der løber gennem barske terræn La Sportiva Trail Speed Carbon er en let, kompakt og robust 3-delt hybrid konstruktion, der foldes kulstofstang. Denne alsidige poler giver altid optimal funktionalitet og komfort i bjergmiljøet.

Den nederste del er konstrueret med stærk wolfram, der giver stabilitet og klarer sig godt under de stenede, robuste terræn. Takket være det ergonomiske greb og den udvidede gripzone, der giver maksimal hånd ergonomisk frihed under vandring eller bjergbestigning. Mens det carbonforstærkede Powerlock-system tilbyder pålidelig låsning og let justering, der gør det lettere at bruge.

Uden tvivl er La Sportiva Trail Speed Carbon en ideel alpinstang til hurtige bevægelige ture og besværlige stier. Så køb det uden at tænke! BESKRIVELSE

Foldning vandrestok, lavet i Italien, i 3 elementer trail løb / trekking carbon i en fast længde. Lette og egnede langt konkurrencer, træning eller udfordrende trekking tak

til konstruktionen med HM 3K carbon rør med en diameter på 14 mm og låsningen med Rapid Lock System, der giver støtte og holdbarhed.

Materiale: Carbon HM 3K, tåhætte i wolfram

karbid WIOIA

Længde min: 41 cm [120cm]

LBngste max: 110 115 120 125 130 cm

Bloksystem: Rapid Lock System

med tryk på knappen

Vægt (par): 340 gr f120cmj


Er du helt vild med løb og triatlon? Få din La sportiva Polakker Trail Speed Carbon og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med La sportiva. Glem ikke vores store udvalg i Løbeudstyr, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive løb og triatlon er de fleste af vores Stave varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner La sportiva Polakker Trail Speed Carbon

Farve
Køn
Anbefalet brug
Alder
Form for stof

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Så langt så godt

-

Nice lette løbende poler

Meget god kvalitet

-

Det er ultra-let kulstoflegeme og karbidtip giver en holdbar konstruktion, mens EVA-skumet håndterer og bløde stropper giver et behageligt greb. Når den ikke er i brug, foldes den hurtigt ned i tre tilsluttede stykker og kan stashes i en kompatibel hydreringsvest eller et bælte.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up