up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoLa sportiva Polakker Trail Speed Alu
  • La sportiva Polakker Trail Speed Alu
  • La sportiva Polakker Trail Speed Alu
  • La sportiva Polakker Trail Speed Alu
  • La sportiva Polakker Trail Speed Alu
  • La sportiva Polakker Trail Speed Alu
La sportiva

La sportiva Polakker Trail Speed Alu

La sportiva Polakker Trail Speed Alu

La sportiva Polakker Trail Speed Alu

La sportiva Polakker Trail Speed Alu

La sportiva Polakker Trail Speed Alu

plus

La Sportiva Polakker Trail Speed Alu

Produktbeskrivelse La sportiva Polakker Trail Speed Alu

Det være sig bjergbestigning eller sti, der løber gennem robuste terræner La Sportiva Trail Speed Alu er en let, kompakt og robust 3-delt hybridkonstruktion, der folder kulstang. Disse alsidige stænger giver altid optimal funktionalitet og komfort i bjergmiljøet.

Den nederste sektion er konstrueret med stærk wolfram, der giver stabilitet og klarer sig godt under de stenede, robuste terræn. Takket være det ergonomiske greb og det udvidede grebzone, der giver maksimal ergonomisk frihed under vandring eller bjergbestigning. Mens det carbonforstærkede Powerlock-system tilbyder pålidelig låsning og nem justering, hvilket gør det nemmere at bruge.

La Sportiva Trail Speed Alu er uden tvivl en ideel alpestang til hurtige ture og besværlige stier. Så køb det uden at tænke!

BESKRIVELSE

Foldning, vandre stang, lavet i Italien i 3 elementer trail løb / trekking i justerbart aluminium. Lette og velegnede til konkurrencer, træning o rallallende trekking takket være konstruktionen med 7075 TB6 aluminiumsrør 18, 16 og 14 mm i diameter og låsningen med Rapid Lock System, der giver støtte og holdbarhed.

Materiale: Alluminium Ergal 7075 T6, tåhætte i wolframcarbid WIDIA.

Lengthmin: 36 cm.

Længde max: justerbar: 110 130 cm.

Bloksystem: Rapid Lock System med trykknap.

Teleskopforordning: Fastlåsesystem med håndtag.

Vægt (par): 500 g.


Find masser af løb og triatlon varer fra La sportiva, altid på lager og til den bedste pris. Hos runnerinn, din online løb og triatlon butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra La sportiva Polakker Trail Speed Alu, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner La sportiva Polakker Trail Speed Alu

Farve
Køn
Anbefalet brug
Alder
Form for stof

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

La sportiva trail hastighed alu

-

Lys med et godt design. Perfekt til vandring. Kvalitetsprodukt som alle La sportiva-produkter

Meget praktisk og justerbar til forskellige højder (110 - 130)

-

Jeg brugte dem en gang til at starte træning af stiftspor. Jeg gik til løbet uden at teste dem før og lærte hele løbet. Jeg havde en eller to gange svært ved at åbne og lukke en af dem. I slutningen af stien læste jeg instruktionerne omhyggeligt og bemærkede, at strammespændingen er justerbar, så efter justering var den stor. Jeg tester igen på det næste spor. De er ikke lette som kulstof, men giver en vigtig følelse af robusthed og sikkerhed. For de første pinde synes jeg, de er fantastiske og vil have en lang levetid.

Magtfulde

-

La Sportiva Trail Speed Alu trekkingstænger består af tre elementer til løb / vandring i aluminium med justerbar længde. Takket være designet af Ergal 7075 T6 aluminium med 14, 16 og 18 mm diameter er de lette og ideelle til konkurrencer, træning eller krævende vandring. Rapid Lock-låsesystemet garanterer let håndtering og lang levetid.

Mine yndlingsartikler

-

Det var meget godt for sagen. Grebet føles også meget godt. Længden er justerbar 110 - 130 cm Den har en vis bredde og det er meget godt. Vægten er 500 g i par. Selv om det har en vis vægt sammenlignet med kulstof, vil det være et forbipasserende punkt som aluminium. Denne vægt er lige i sneen.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up