up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360La sportiva Mutant Sko Trail Running
  • Play videoLa sportiva Mutant Sko Trail Running
  • La sportiva Mutant Sko Trail Running
  • La sportiva Mutant Sko Trail Running
  • La sportiva Mutant Sko Trail Running
  • La sportiva Mutant Sko Trail Running
La sportiva
360

La sportiva Mutant Sko Trail Running

La sportiva Mutant Sko Trail Running

La sportiva Mutant Sko Trail Running

La sportiva Mutant Sko Trail Running

plus

La Sportiva Mutant Sko Trail Running

Produktbeskrivelse La sportiva Mutant Sko Trail Running

Når vinterløbssessionerne er lange og vanskelige, er La Sportiva Mutant en ideel, let og stabil løbesko til alle bjergbestigning. Denne alsidige sko tilbyder teknisk funktionalitet og komfort i det uforudsigelige bjergmiljø.

Takket være Frixion XF-sålen, der er kompatibel med AT Grip Spikes tilbyder fremragende greb og trækkraft på glatte våde overflader. Den sikre, klæbrige ydersål giver skoene mulighed for at trænge ned i jorden og skaber en god trækkraft mod de våde klipper, mens du løber på banen. SpyralTongue ™ med integrerede strækganger holder også spild, som grus og blade og mudder, der holder din komfortable og klar til at møde udfordringer. En perfekt kombination af innovativ og moderne teknologi Mutant er en must-have bjergbestigningsko til lange timers løbssessioner eller trail-løb.

Det er en ultimativ bjergbestigningsko designet specielt til alle eventyrsport junkier . La Sportiva Mutant er svaret, hvis du leder efter en perfekt løbesko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort . Mutant er den meget stabile og alsidige bjergkøresko, der er ideel til bjergkørsler, himmelrækker og off-road stier på forskellige terræntyper.

Den ultra klæbende sål giver optimal brug på glat terræn og holder grebet på mudder eller scree takket være lugs. SpyralTongue kombinerer fordelene ved hurtige monteringsko med en traditionel tunge og beskyttelsesfunktionerne i en sko med en integreret gitter, der forhindrer kontakt med sten og mudder under kørsel.

Lacing-systemet er integreret i overdelene gennem FusionGate-teknologien med forstærkninger med høj densitet: Denne løsning gør det muligt at regulere indre volumener og niveauet af fodens fæstning i skoen for at opnå en mere præcis race og stabilitet, selv ved traverser. En koncentration af teknologiske løsninger, der udvikler vejen offroad running: dette er Mutant!

Funktioner:

Hurtig pasform sko, ligesom traditionelle sko, takket være spiralåbningen på gitteret.

Ultra klæbrig sål perfekt til løb på blødt og mudret terræn. Ekstremt alsidig takket være AT Grip Spike-funktionen.

Specifikationer:

Øverst:

Enkelt åndbart, slidstærkt maske + integreret gaiter

For:

Non-slip mesh

mellemsål:

Injiceret MEMlex EVA med stabilisator

Indersål:

Ortholite Mountain Running Ergonomisk 4mm

Sål:

FriXion XF ultra grippy

Dråbe:

10 mm

Vægt: 620g

Teknologi:

Alle grupper:

Sporfarverden er præget af en række meget forskellige tilgange til off-road-løb. Afhængigt af jordtype, sporets længde, klimatiske forhold og løbernes egnethed er der mange forskellige måder at fortolke vejkørsel. Det er derfor vigtigt at vælge den støvle, der opfylder dine krav og formen på din fod. La Sportiva har skabt 3 segmenter inden for off road-løb baseret på sporets afstand og dermed den anvendte form for brug.

Frixion:

La Sportiva Frixion stammen stammer fra ønsket om at skabe ydersål med øgede parametre af hold og holdbarhed. Dette vil falde ud fra typer af brug og terræn.

Normal volumen:

Nem pasform, men ikke konstruttende sko.

Ortholite:

The Mountain Running-modellerne fra SS2014 kollektionen vedtager de eksklusive La Sportiva indlægssåler af Ortholite, med 2 forskellige tykkelser. Begge modeller er tilgængelige i mænd og kvinder version og adskiller sig fra materialerne? tætheder.

Åndbar for en køligere fod.

Den unikke åbne cellestruktur skaber et fugtstyringssystem.

Langsigtet polstring: Indersål vil fastholde over 95% af dens tykkelse over tid og vil ikke blive fladt ud.

Antimikrobielle midler og vaskbare egenskaber til en mere igennemskinnelig sko.

En række La Sportiva Mountain Løbesko bruger EVA injicerede mellemsåler, som adskiller sig fra de standardkompressionsstøbte EVA mellemsål for en høj grad af polstring og en bedre elasticitet af stoffet. Disse funktioner hjælper? Push off? under fremdrivningsfasen under kørsel, hvilket gør disse modeller ideelle til brug på offroadstier. Desuden reducerede EVA injicerede mellomsåler drastisk reduktionen af ​​squashen? effekten af ​​EVA over tid, hvilket gør det muligt for produktet at opretholde de samme egenskaber og høj ydeevne i hele dets varighed. Nogle La Sportiva modeller bruger standard kompressionstøbte EVA mellemsål til holdbarhed og reaktivitet på blødt jord, hvor behovet for stødabsorption reduceres.


Med La sportiva Mutant Sko Trail Running, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med La sportiva og deres løb og triatlon produkter, besøg da Herresko kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. runnerinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner La sportiva Mutant Sko Trail Running

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias La sportiva Mutant Sko Trail Running

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Gode hjul

-

Meget gode hjul. Perfekt pasform, form og funktion.

Mine nye sneakers

-

meget behagelig og stor

Fantastisk

-

De er fantastiske.

Sportiva mutant overrasket mig med et overlegen greb på alle områder

-

Sportiva mutant overraskede mig et overlegent greb på alle terræn i sten af en kattefod !!!

Små sko

-

Mit sædvanlige nummer i sneakers er 42. Jeg bestilte 42 i disse Sportiva og de er meget retfærdige.

Meget godt produkt

-

Stor polstring, meget godt greb

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up