up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360La sportiva Akasha Sko Trail Running
  • Play videoLa sportiva Akasha Sko Trail Running
  • La sportiva Akasha Sko Trail Running
  • La sportiva Akasha Sko Trail Running
360

La sportiva Akasha Sko Trail Running

La sportiva Akasha Sko Trail Running

plus
La sportiva

La Sportiva Akasha Sko Trail Running

Produktbeskrivelse La sportiva Akasha Sko Trail Running

En prisvindende bjergløbesko La Sportiva Akasha er en let, ultra åndbar og behagelig bjergsko. Denne alsidige bjergbestigningsko er designet til aktiviteter med høj intensitet og lange timer i bjergmiljøet.

Lavet med Trail Rocker ydersål Teknologi, der tilbyder en behagelig hæl til tå bevægelser, når du løber de længste stier eller springer de højeste sten. STB ™ -teknologien gør det også muligt for skoen at trænge ned i jorden og skaber en god friktion mod de våde klipper, mens du løber på banen. Det fungerer usædvanligt godt i alle mulige stier og giver maksimal support, mens du kører. Den øverste del med ProTecTion ™ -forstærkninger giver fleksibilitet og beskyttelse. Pudeplatformen i mellemsålen fungerer som en fremragende stødabsorbering og åndbar komfort, mens du er på løbeturen.

Uden tvivl er La Sportiva Akasha en ultimativ bjergløbesko, der tilbyder optimal funktionalitet, komfort, fleksibilitet, trækkraft under lange løb og bjergbestigning. Så køb det uden at tænke! Mountain running endurance sko med stor stødabsorption, designet til langdistance stier, ultra marathoner, ultra stier og til brug på lang træning. akasha, et sanskritord, der forbliver for "ether", er la sportiva-bjergkørslen med den største stødabsorption: dedikeret til udholdenhedskonkurrencer, den er perfekt på langdistancebaner, ultramarathoner, ultraspor og lang træning sessioner. pudeplatformen ™ footbed giver fremragende stødabsorption og komfort sammen med det brede indre volumen, de bløde, åndbare og tætte overdeler og en glide på konstruktionen, der eliminerer kompressionspunkterne under løbet. De innovative aktive aktive indsatser dynamiske protechtion ™ giver beskyttelse og struktur efter foden på en dynamisk måde og uden indsnævringer. den dobbelte mix frixion xt grippy sole er udstyret med den eksklusive trail rocker ™ løsning for at fremme den naturlige bevægelse "ydre hæl - indre tå" af foden under løb. akasha, essensen af ultra runner: beskyttelse, komfort og stødabsorption.

funktioner:

blødt slip på overdel, tæt pasform og super åndbarhed med slipper sok konstruktion for at undgå kompressionspunkter og for at give maksimal komfort.

store mængder designet til lang brug under udholdenhedskonkurrencer.

forside aktive forstærkninger dynamisk protechtion: tilvejebringe beskyttelse og struktur efter fodbevægelsen på en dynamisk måde uden indsnævring.

ekstra stødabsorption takket være pudeplatformens fodseng.

sål med eksklusiv trail rocker system til fordel for en naturlig støtte ydre hæl indvendig tå af sko under løbet.

specifikationer:

Øverste: Åndbart luftnet med mikrofiberforstærkning, slidbestandig belægning og en "performance platform". overdelene er samlet på en kompressionstøbt eva-platform.

foring: mesh med "let i" pu læderindsats ,,,,,,, for at lette pasformen og hælens stabilitet.

mellemsål: injiceret stødabsorberende eva.

fodseng: ortholite mountain running.

sål: frixion xt dobbelt densitet med trail rocker system.

fald: 6 mm

vægt: 660 g

teknologi:

la sportiva frixion®-sammensætningen er resultatet af omfattende forskning og udvikling med det formål at skabe ydersål med parametre af greb og holdbarhed, der reagerer på alle former for brug og terræn.

højt volumen: behagelig sko, ideel til træning og langdistance løb.

alle grunde: alsidige såler, ideel til alle typer terræn, herunder sten, scree, græs, mos og mudder. ideel til kørsel enten i høj luftfugtighed eller på tør grund. inkorporerer slagbremsesystemet.

eva injiceret: høj grad af cushoning og høj elasticitet af stoffet. Disse funktioner hjælper "push off" under fremdrivningsfasen under kørslen, hvilket gør disse modeller, der bruger injicerede mellemsål, ideel til brug på off-road stier. Endvidere reducerer eva injiceret mellemsål drastisk reduktionen af "squash" -effekten af eva'en over tid, hvilket gør det muligt for produktet at finde de samme egenskaber for hele dets duration.the la sportiva mountain running® fodtøj vedtager 3 forskellige slags mellemsål afhængigt af stilen og på de nødvendige forestillinger

de bjergkørende kollektionsmodeller anvender de eksklusive la sportiva indlægssål af ortholite, med 2 forskellige tykkelser. begge modeller er tilgængelige i mænd og kvinder version og afviger for materialernes tætheder.

åndbar for en køligere fod.

Den unikke åbne cellestruktur skaber et fugtstyringssystem.

lang sigtning: indersål vil fastholde over 95% af dens tykkelse over tid og vil ikke blive udfladt.

anti mikrobielle midler og vaskbare egenskaber til en mere igennemskinnelig sko.

Det innovative system anvendes på sålen for at absorbere negativ jordpåvirkning, hjælpe trækkraft og forbedre grebet ned ad bakke: skabt og udviklet af r & d-afdelingen på la sportiva, det giver reelle fordele under racing ved at reducere negativ jordpåvirkning. Den unikke placering af lugs gør det muligt for mange af dem at komme i kontakt med jorden for maksimal effektabsorption.

veganer: disse produkter er veganer.

ultra lang afstand: ideel til langdistance, ultra trail og ultra marathon konkurrencer eller krævende træningssessioner. en ekstremt beskyttende og stødabsorberende støvle.


Hvis du vil købe de bedste Herresko fra La sportiva, har du fundet det bedste sted, runnerinn. Hos runnerinn, har vi kun de bedste mærker, som La sportiva, så du kun får de bedste løb og triatlon, til de bedste priser. Kig selv efter i løb og triatlon og Akasha Sko Trail Running. Bestil nu og modtag dine La sportiva Akasha Sko Trail Running, inden for et par dage.

Funktioner La sportiva Akasha Sko Trail Running

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias La sportiva Akasha Sko Trail Running

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

God sneaker

-

Jeg anbefaler 100% meget behageligt, godt greb og meget sikkert

Den perfekte sko ... !!!

-

Akasha-modellen af Sportiva er den bedste sko på markedet til prøvekørsel af mellemstore og frem for alt lange afstande som ultra, over 100 km løb eller distance er stadig en unik sko af sin art, meget behagelig, godt polstret og meget beskyttende , det kan virke lidt tankevækkende for udsigten, men tro mig, det er slet ikke. Jeg er i det tredje par på to år og benægter det aldrig. MEGET ANBEFALET.

Super

-

Fremragende sko til bjergsport, det passer perfekt, lidt vægt, det ser ud til at du har asfaltsko på.

Super

-

Der er ikke noget bedre for trail.

Akhasa

-

En sneakerpumpe. Ny og perfekt. Absolut en god erhvervelse.

La sportiva akasha

-

Jeg er ikke ved min første prøve. Dette er mit andet par, og jeg er en løber advarer. Tre udflugter om ugen i bjergmiljøet. Cirka 40 km / uge. Godt greb, god dæmpning, behagelig og super støtte. Et vigtigt valg. Jeg anbefaler.

Den sporty akasha

-

Jeg kan næppe finde mit nummer 48.5 Takket være dette websted kunne jeg finde det. Fabelagtige, lette sko, en hjemmesko, den eneste ulempe ved at tage 0,5 flere numre for at være "en mangel" af La Sportiva. Komfortable snørebånd, der ikke giver op, sålen virker meget holdbar sammenlignet med andre.

Fremragende løbesko

-

Stærkt anbefalet sko til bjergløb, selv til ultras. Det er meget stabilt og har meget godt greb. God dæmpning og meget behagelig. Det er den tredje, jeg køber. Jeg ændrede og prøvede sportiva mutang, men denne er meget bedre i stabilitet

De bedste

-

For trail er der ikke bedre.

Det bedste

-

De bedste sneakers til ultrasmarathoner

La sportiva akasha

-

Meget behagelig sko, der føles meget lys takket være dens design. Denne sko udfører også perfekt på varme sommerdage takket være den åndbare øvre.

Stor skuffelse

-

pasformen er god, komfort er stadig meget stærk i maj (sammenlignet med Hoka), grebet er til stede. For stabilitet over hælen er katastrofal, og vedligeholdelsen er fair ... I aldrig så snoet ankler om teknisk terræn. Endvidere skoen tendens as'affaisser på indersiden af ​​forfoden ...

Gode ​​sko til ultra afstande

-

Store løbesko til ultra afstande! Yderst komfortabel og yderst åndbar! Min eneste klage over La Sportiva sko til ultraløb er, at jeg ønsker jeg havde købt dem tidligere: de ville have sparet mig en masse troubple med mine fødder!

Akasha

-

Gode ​​finish og komfort i slidbanen, stor suspension til tunge løbere på lang uddannelse, god holdbarhed øjeblik.

Akasha

-

Fuldt tilfreds med leveringen, og skoene meget godt greb, trækkraft og komfort.

Varsel ashka

-

meget god sko til lange afstande

Akasha

-

Sko med god finish, behagelig pasform, enkeltmandsvirksomheder med Sportiva som altid med godt greb og trækkraft. Made for lange afstande.

Top komfort

-

leveret til tiden, stor kvalitet. Jeg er helt tilfreds.

La sportiva akasha

-

Glad for, at jeg køber dette, da ydersål ydeevne og trækkraft er virkelig godt for glat og teknisk spor

-

Fremragende sko. meget blød og god dæmpning, støtter godt fødderne samtidigt.

-

Fremragende sko. meget blød og god dæmpning, støtter godt fødderne samtidigt.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up