`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Klean kanteen

Klean kanteen Kanteen Reflect With Stainless Unibody Bamboo Cap 800ml

  • Klean kanteen Kanteen Reflect With Stainless Unibody Bamboo Cap 800ml
  • Klean kanteen Kanteen Reflect With Stainless Unibody Bamboo Cap 800ml

Klean Kanteen Kanteen Reflect With Stainless Unibody Bamboo Cap 800ml

Produktbeskrivelse Klean kanteen Kanteen Reflect With Stainless Unibody Bamboo Cap 800ml

Reflect 27oz vandflasken er lavet af tre materialer:

bæredygtigt høstet bambus, rustfrit stål og fødevarekvalitet silikone.

Ingen maling.

Ingen plastik.

Bare et bevidst design, der belyser vores mission for at ændre den måde, folk tænker og drikker på.

Enkelt væg design er let og perfekt til daglig hydration.


Klean kanteen Kanteen Reflect With Stainless Unibody Bamboo Cap 800ml har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Klean kanteen Kanteen Reflect With Stainless Unibody Bamboo Cap 800ml, købt hos runnerinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online løb og triatlon butik, hvor du kan finde masser af varer fra Klean kanteen, færdiggør din ordrer af løb og triatlon varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Klean kanteen Kanteen Reflect With Stainless Unibody Bamboo Cap 800ml

Kapacitet
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Klean kantine reflekterer rustfri stålflaske

-

Super hurtig levering. Produktet ankom flere dage før planen. Emballagen er tilstrækkelig og solid. Produktet er perfekt og har ingen fejl. Behandlingen meget pæn og ren. Jeg har brugt rustfrit stålflaske flere gange og er meget tilfreds. Mange tak

Fremragende behandling

-

Produktet, den forventede. Behandlingen af det samme, fremragende. Fristerne blev overholdt, de forsynede mig med en faktura. Alt på hjul.

Fremragende produkt

-

Gryden er fremragende, i kvalitet, finish og meget lav vægt, men efter at have modtaget den indså jeg, at den er en meget lille gryde til madlavning til en person, i det mindste for mig, den ville være fremragende som et supplement til en anden gryde på grund af sin lille størrelse, men som At bruge den som en vigtig og unik gryde er noget lille.

Fantastiske

-

Jeg har haft denne flaske i over 2 år nu. Minus de buler og ridser, den har modtaget, Det er en fantastisk vandflaske. Ville bestemt anbefale.

Tak!

-

Mange tak for bootlet! Har lige fået min fra postkontoret! Alt ser ud til at være fint, har ikke brugt endnu. Meget behagelig service: sikkert og hurtigt. Var først bekymret for, at det ikke får det originale produkt på grund af den meget lave pris, men forgæves :). Vil bruge dette websted mere i fremtiden og købe her igen ting. Mange tak !!!

Kommentar

-

God flaske Opretholder temperaturen godt og tager ikke lugt. Indgangen munden er stor nok. Leveringstiden var meget hurtig.

Godt!

-

God vandflaske. Ligesom hanavesikin friskere smag ligesom end før. Anyway god kvalitet. Holdbar. Flaskemunding stor nok. Levering efter Forjættelsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk