up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma
360

Joma 6728 Spikes Track Shoes

Joma 6728 Spikes Track Shoes

Joma 6728 Spikes Track Shoes

Joma 6728 Spikes Track Shoes

plus
  • 360Joma 6728 Spikes Track Shoes
  • Play videoJoma 6728 Spikes Track Shoes
  • Joma 6728 Spikes Track Shoes
  • Joma 6728 Spikes Track Shoes
  • Joma 6728 Spikes Track Shoes
  • Joma 6728 Spikes Track Shoes

Joma 6728 Spikes Track Shoes

Produktbeskrivelse Joma 6728 Spikes Track Shoes

Egenskaber: Vores højkonkurrence sneaker. Det er beregnet til kryds racer og for afstande på 1.500, 5.000 og 10.000 meter på sporet. Det er kendetegnet ved sin flotte pasform og lethed. Skæringen af ​​denne sko er realiseret i TPU svejset uden sømme for at undgå friktionen og for at favorisere dens lysstyrke. Indeholder VTS-system til sved og holder fodtemperatur konstant. Nakken er meget tynd og justerbar, og tungen er designet i mikrofiber med perforeringer for at øge sveden. Hælen er forstærket med FIX COUNTER systemet, som består af mikrofiber yderdele for større styrke og en indvendig støtte i PVC og skum. Dette system giver større beskyttelse og komfort takket være dens mere ergonomiske former. Skyfit indersål er lavet med præformet EVA + teknologi, der bidrager til bedre dæmpning og absorption af fodaftrykets påvirkning, og dermed lettere forme formen i overgangen af ​​fodspor. Phylon mellemsål gennem hele bunden for at give dæmpning og stabilitet. Samlingen mellem indersål og snit er lavet ved hjælp af GLOVE-systemet, hvorved begge stykker sys fladt, uden fremragende sømme, således at fodens afrundede linier opretholdes og giver større komfort og begunstiger dets lysstyrke. Sålen er ......

Udforsk alle Damesko varer, som du kan finde hos runnerinn, det kunne være Joma 6728 Spikes Track Shoes. køb dine nu Joma 6728 Spikes Track Shoes og spar penge på Løb - bane produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Joma, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Joma 6728 Spikes Track Shoes. Hos løb og triatlon? Tak til runnerinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Damesko, til alt tænkelig sport.

Funktioner Joma 6728 Spikes Track Shoes

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up