up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoJoma Ærmeløs Trisuit Triathlon
  • Joma Ærmeløs Trisuit Triathlon

Joma Ærmeløs Trisuit Triathlon

plus
Joma

Joma Ærmeløs Trisuit Triathlon

Produktbeskrivelse Joma Ærmeløs Trisuit Triathlon

Kropsstrøm designet med afrundet krave fremstillet udelukkende ved hjælp af flade sømme for at forhindre chafing. Karakteriseret af dens lysstyrke og dens stramme pas, takket være lynlås på bagsiden. Indeholder filtindsats i skridtområdet for at beskytte mod lave temperaturer.

Specifikationer:

Sammensætning:

Elastan 18%

Polyamid 82%


Hos runnerinn har vi kun høj kvalitets løb og triatlon vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Joma Ærmeløs Trisuit Triathlon? Er heldet med dig! Vi har runnerinn i vores online Herretøj katalog og Dragter, vi tilbyder løb og triatlon, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Joma Ærmeløs Trisuit Triathlon

Typer af ærmer
Farve
Produkttype
Lynlås længde

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fantastisk produkt

-

Fremragende værdi for pengene, det passer tæt og krammer huden perfekt Det tillader enhver form for bevægelse. Fremragende materialekvalitet.

Ganske behageligt

-

Meget god pasform og ganske behagelig, den eneste ulempe er, at forskellen mellem vask og dragt er det anvendte stof. Ellers en 10.

Pris / kvalitet

-

Let behagelig og med god ydeevne i de tre sportsgrene anbefaler jeg, hvis du leder efter pris / kvalitet

Meget godt!

-

Stor værdi for pengene. Monteret størrelse, M for 180 cm og 78 kg. men meget elastisk For at lægge en fejl er chamois næsten vidnesbyrd, de lange cykelture gør det ubehageligt i slutningen.

Kvalitet til en god pris

-

Chamois noget tynd, men det ligner en handske. Du skal se det slid, det har, men jeg har gentaget købet. 180 cm og 72 kg. Størrelse M.

Godt produkt

-

Det matcher nøjagtigt, hvad det vises i tilbudet.

Godt produkt

-

Kvalitet meget god pris, passer perfekt er behagelig, tørrer hurtigt. Det har et par ulemper, det skulle have en lomme bagpå, og puden er et stykke stof med minimal dæmpning, ellers fint.

Fremragende produkt

-

kvalitet stof og meget komfortabel design

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up