up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Izas Fenix Sko Trail Running
  • Play videoIzas Fenix Sko Trail Running
  • Izas Fenix Sko Trail Running
  • Izas Fenix Sko Trail Running
  • Izas Fenix Sko Trail Running
Izas
360

Izas Fenix Sko Trail Running

Izas Fenix Sko Trail Running

Izas Fenix Sko Trail Running

plus

Izas Fenix Sko Trail Running

Produktbeskrivelse Izas Fenix Sko Trail Running

Fénix Izas løbesko til udendørs sportsaktiviteter. En behagelig, let sportsko, der kan bruges i udendørs verden. Udover vores bjergtøj kan vores løbende tøj bruges til både bjerget og byen.

funktion:

Løbesko.

Lys og behagelig

Overlegen Materiale: Sandwichnet.

Sole: Termoplastisk gummi.

Specifikationer:

Mellemsål: Phylon.

Overdel: 60% Strikning + 40% Mesh.

Foring: Lycra.

Ydersål: Phylton + TPR


Find Izas Fenix Sko Trail Running på lager og til den absolut bedste pris. Besøg runnerinn, din online butik, med løb og triatlon udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Izas Fenix Sko Trail Running her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Izas Fenix Sko Trail Running

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Meget tilfreds

-

De er meget behagelige, jeg anbefaler det til alle, der kan lide vandreture på landet eller trail løb. Jeg er meget tilfreds Tak

Komfortabel allrounder

-

Let og behagelig allrounder. Den er ideel til fritidsaktiviteter, og dens eneste er velegnet til skovløb og lette vandreture. Det elastiske linning på anklen forhindrer, at små sten trænger ind i skoen. Det stilfulde look er overbevisende!

Fremragende køb

-

Letvægts tennissko, robust, hurtig tør, praktisk elastisk blonder med hurtig blonde system. Uovervindelig til denne pris. Det har alle de forskelle, man ser efter i Trekking sko: Hurtig blonde blonder (ikke twine eller untie), halskæde bare limet til ankel (sand, buske, sten), fremragende greb, super overkommelig pris. Bare husk at bede om et mindre antal, fordi formularen er ret stor.

Flot design

-

Komfortabel, stilfuld og frisk.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up