`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Inov8

Inov8 Parkclaw 275 Wide

Inov8 Parkclaw 275 Wide

  • Inov8 Parkclaw 275 Wide
  • Inov8 Parkclaw 275 Wide
  • Inov8 Parkclaw 275 Wide

Inov8 Parkclaw 275 Wide

Produktbeskrivelse Inov8 Parkclaw 275 Wide

PARKCLAW 275 GTX-løbeskoen vil holde dine fødder tørre og behagelige i vejens længste vej til sporetilstandsforhold. Denne alsidige sko er perfekt til løbere, der ønsker at køre på stier og stier, eller dem der ønsker at overgå fra vejkørsel at løbe løb. Det præsenterer fremragende på begge terræn, og har en aggressiv ydersål til øget greb. Ved brug af GORE® Invisible Fit Technology med GORE TEX® membranen sikrer PARKCLAW ™ 275 GTX vandtæt.

Funktioner:

Vandtæt, vindtæt og åndbar: Bliv beskyttet med GORE Invisible Fit Technology, GORE TEX membranen er bundet direkte til øvre, hvilket eliminerer rynker og folder, så trykpunkter og blister reduceres betydeligt, og bevægelsesfriheden og fleksibiliteten øges.

Ultra glat og polstret ride: Kør ubesværet over alle vejforhold med ny Powerflow + mellemsålteknologi. Powerflow + leverer 10% bedre stødabsorption og 25% bedre energiudbytte end standard midsoles.

Fleksibel Grip: Lidt mere aggressiv, sti-stil stud mønster sammenlignet med en vejspecifik sko, men det store overfladeareal af studsene sikrer, at det føles glat, når det kører på veje.

Få mere support: Ekstern Heel Counter wraps rundt på bagsiden af ​​skoen og giver støtte i hælen. At levere denne ekstra holder hjælper fodstabilitet og hjælper en træt runner med at opretholde en bedre gang.

Øget holdbarhed: Funktioner mere beskyttende, slidstærke øvre materialer, der er bedre egnet til håndtering af sporrester og miljøer.

Vandtæt

Fra vej til spor

Alsidig

Specifikationer:

Tilpas: Standard

Drop: 8mm

Fodbeds: 6mm POWER FOOTBED

Lugdybde: 4 mm

Mellemsål: POWER FLOW +

Midsole Stack: Heel 24.5mm / Forfoot 16.5mm

Shank: DFB

Soleforbindelse: TRI C

Produktvægt: 275g / 9.625oz


Køb dine egne Inov8 Parkclaw 275 Wide til kun 104.45 $. Lavet af Inov8, Inov8 Parkclaw 275 Wide er på lager i mange størrelser og farver. Hos runnerinn, tilbyder vi de bedste priser på løb og triatlon. Se et stort udvalg af Sneakers i vores Damesko afdeling.

Funktioner Inov8 Parkclaw 275 Wide

Uigennemtrængeligt
Bredde på sko
Sål
Drop
Fodtøjsvægt
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk