up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem flecha

Herretøj

Herretøj løb og triatlon

Shop vores gigantiske udvalg af Herretøj. Køb alle varer online hos til konkurrencedygtige priser og fuldend dit løb og triatlon udstyr hos runnerinn.

Mærker for Herretøj

Fremhævede produkter i Herretøj

Tips til køb af løbetøj til mænd

Grundlag

Basen lag er de lag tøj, der er tættest på din hud, hovedsagelig tjener som en anden hud, der kan holde på varmen eller kulde. Grundlag giver et kursus af varme for at holde dig hyggelig og behagelig. Du kan købe dem fra Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva , Mizuno , Reebok .

Fleeces

Fleeces er fabelagtige, og de har så mange fordele. Det kan bruges til at producere jakker, kasketter og lyddæmpere, joggingbukser, og der er så mange sjove designs, du kan producere. Fleeces er luftige, sarte og lette at vaske. Fleecetøj bruges til at holde dig varm om vintrene

Jakker

Jakkerne er beklædning til overkroppen, der normalt forlænges under hofterne. Jakker har normalt kapper og er bundet foran eller ubetydeligt på siden. En jakke er normalt tyndere, tætsiddende og mindre tung end en blazer. Jakker bruges mest i koldt vejr for at forhindre din krop i at blive kølig.

Bukser

Bukser er en beklædningsgenstand, der er meget populær i dag. Bukser dækkede kroppen fra taljen til ankelbenene. Bukser dækkede begge ben individuelt. Bukser bruges til både afslappede og formelle begivenheder og bæres af både mænd og kvinder. I dag blev det en modeartikel og findes i hvert skab.

Sweatshirts

Sweatshirts er tøj, der bruges om vinteren for at holde kroppen varm. En sweatshirt er en blød beklædningsgenstand uden krave og fremstillet af tykt bomuld eller bomuldskombination. En hættetrøje er en sweatshirt med en baldakin tilsluttet, der også kan indeholde en pose eller være fuldt lynet. Hoodies bruges også til træning.

T shirts

En T shirt er en form for stofskjorte, der betegnes på grund af den T lignende form af sin krop og skede. Normalt har T shirts små kapper og en afrundet udskæring, betegnet som en rund hals, som er uden krave. T shirts er normalt fremstillet af fleksible, lette og rimelige ting og er behagelige at vaske.

Strømpebukser

Strømpebukser er en slags tøjbeklædning, der normalt dækker kroppen fra taljen til fodspidserne med en god pasform. Strømpebukser ankommer i et helt uigennemsigtigt, uigennemsigtigt, gennemskinneligt, netdesign eller en blanding. Det bruges også som modetilbehør og bruges også til at have under bukserne for at holde dine ben varme om vintrene.

Mere om herretøj, løb og triathlon:

Halsstrømpe: Den bæres om halsen for at holde halsen varm.
Handsker: Handsker bruges til at holde hænderne varme i koldt vejr.
Pandebånd og hovedbeklædning: Disse bruges også til at dække hovedet om vinteren.
Arm og benvarmer: Disse bruges til at holde ben og arme varme i køligt vejr.
Huer og balaclava: Disse er hovedbeklædningerne, der oftest bruges om somre for at beskytte hovedet mod varme solstråler.
Ansigtsmasker: Beskyt dit ansigt mod sygdomme i luften.
Strømper: Bruges til at holde dine fødder hyggelige.
Træningsdragter: Folk bærer dem under træning eller løb på spor.
Tri dragter: Tri dragter er tøj i ét stykke, der kan bæres under svømning.
Veste: En vest er overkropstøj uden ærmer. Det bæres normalt over en kjoleskjorte.


clouse menu Luk