up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem flecha

Herresko

Herresko løb og triatlon

Shop vores gigantiske udvalg af Herresko. Køb alle varer online hos til konkurrencedygtige priser og fuldend dit løb og triatlon udstyr hos runnerinn.

Mærker for Herresko

Fremhævede produkter i Herresko

Sådan vælges løbesko

Med vægt på dæmpning og stabilitet har vi flere muligheder inden for løbesko. Kig nedenfor på forskellige typer sko, der passer til løberes forskellige behov;

Afslappet

Fritids eller afslappede løbesko bæres af begyndere til at træne, træne, tabe sig eller forbedre deres generelle aerobe kondition. Casual sko skal tilbyde løberen en anstændig mængde fleksibilitet, dæmpning, støtte og åndbarhed.
Sørg for, at din afslappede sko til løb sidder godt og føles behagelig. Casual løbesko er normalt lette og tilbyder minimal dæmpning end løbesko.

Løbesko

Løb i de forkerte sko kan føre til alvorlige katastrofer. Derfor er det klogt at vælge perfekte løbesko afhængigt af hvor du er på vej hen. Sørg for, at de løbesko, du vælger, er behagelige og godt polstrede. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , New Balance , La Sportiva , Merrell , og Mizuno er kendte mærker, der tilbyder løbesko af høj kvalitet.

Sandaler

Udover løbesko bliver løbesandaler meget mere populære i disse dage. De er lette og lette at køre i, har en hård klatrestrop og specialiseret teknologi til sålgreb. Disse løbesandaler er holdbare og holder længere, takket være EVA+ naturgummi Vibram vandtæt sål. Du kan finde et stort udvalg af løbesandaler til mænd, kvinder og børn.

Track sko

Sprintende pigge har en stiv plade under hele foden, der understøtter løb på tæerne for at tilbyde den største bevægelse fremad i løbet af løbet.
Korte og mellemstore sporsko har en tynd hæl og giver minimal dæmpning til foden; derfor er de ikke egnede til løb på længere distancer.

Trail løbesko

Når du vælger trailløbesko, skal du huske på, at de er mere robuste, mere robuste og derfor tungere end almindelige løbesko. Trail løbesko er også ofte vandtætte, typisk med et Gore Tex og lædermateriale.
For at beskytte mod sten, pinde og andre forhindringer, du kan støde på på robuste terræn, tilbyder disse sko holdbare såler.

Herresko løb og triathlon

Triathlon sko ligner andre former for løbesko, der bruges i racerløb, med automatiske bindingssko. De har kun en eller to stropper til lettere fastgørelse frem for snørebånd eller spænder, der findes i andre former for løbesko. Herre løbe og triathlonsko har et problemfrit interiør, der er designet til at holde dine bare fødder behageligt.

Tilbehør og reservedele

For en sikker og problemfri løbeoplevelse kræver en løber at have noget tilbehør i tasken. Eksempelvis er elastik, snørebånd, reflekterende elastikker, indlægssåler og stegjern de få vigtige tilbehør til løbesko og reservedele, som du bør overveje at have i din løbetaske.

clouse menu Luk