`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

GU

GU Gel 32 Gr box 24 Units

  • GU Gel 32 Gr box 24 Units
  • GU Gel 32 Gr box 24 Units

GU Gel 32 Gr box 24 Units

Produktbeskrivelse GU Gel 32 Gr box 24 Units

Udformet til krævende træning og konkurrence, skiller GU Roctane Energy Gel sig ud fra den oprindelige GU Energy Gel med mere natrium, en elektrolyt, der hjælper med hydratisering og endnu mere forgrenede aminosyrer (leucin, valin og isoleucin), som reducerer mental træthed og nedsætter Muskelskade end vores oprindelige GU Energy Gel. Aminosyre-beta-alaninet hjælper med dannelse af den intramuskulære buffer carnosin, mens ornithin alfa ketoglutarat hjælper med at fremme muskelreparation. De 100 kalorieindholdspakker indeholder kulhydrater (maltodextrin og fructose), som bruger ikke konkurrerende veje til at hjælpe med at maksimere kulhydratabsorption og -udnyttelse samtidig med nedsat mavebelastning.

Disse erklæringer er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

ELECTROLYTES Vedligeholdelse af vandbalance og hjælp ved optimal hydrering. CARBOHYDRATER Lever klar til at bruge energi og forsinke bøning ved at spare glykogen. AMINOSYRE Reduktion af mental træthed og nedsættelse af muskelskader. CAFFEINE Forbedrer ydeevnen ved at øge fokus og koncentration og mindske opfattet indsats under træning.

Forbruge en pakke 5 minutter før og en pakke hvert 45 minutter under aktivitet. Vask med din favorit GU Hydration Drink eller vand for optimal absorption.


Hvis du står og mangler en GU Gel 32 Gr box 24 Units, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Sundhed og helse udstyr fra mærker som GU, er produceret af de bedste materialer. GU er eksklusiv design løb og triatlon er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye GU Gel 32 Gr box 24 Units i dag!

Funktioner GU Gel 32 Gr box 24 Units

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Gu energi gel

-

Produktet ankom - igen som sidste pakke tog evigt - bare leveringerne er langsomme - men varer nøjagtigt hvad jeg ønskede Blackberry-smag er ganske god - ægte pallerbar

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk