up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Grivel

Grivel Ran Anti Slippery

Grivel Ran Anti Slippery

plus
  • Play videoGrivel Ran Anti Slippery
  • Grivel Ran Anti Slippery
  • Grivel Ran Anti Slippery

Grivel Ran Anti Slippery

Produktbeskrivelse Grivel Ran Anti Slippery

Ran er en anti-glat enhed, der skal bruges i tilfælde af behov i snedækket terræn. Fremragende løsning til vandreren og løberne på sne, iskolde stier, vådt græs eller blot vandring i stejlet, mudret terræn. Det kan være nyttigt for jægere og bjergfotografer, og også for alle de fagfolk, der arbejder i snedækket eller iskaldt terræn: f.eks. Parkrange, skovdrift på skisportssteder. Mountain Rescue Teams vil sætte pris på dets tilpasningsevne til sko og støvler uden værktøj. Deres stærke punkter er: Dets evne til at tilpasse sig til forskellige typer sko, fra dem til trailekørsel til dem til vandring takket være silikonebåndet, der ikke kræver justering med skruer, skruetrækkere eller andet værktøj; stålspidser med anti-korrosionsbehandling; et velcro-bånd for at sikre stabilitet på foden, når den er monteret. Leveres i en nyttig taske.
Ran er en anti-glat enhed og er IKKE en crampon til alpinisme. Det er ikke en PPE. Størrelseskortet nedenfor er designet som en meget grov guide, hvis du planlægger at bruge disse på bjergstøvler eller lignende, så få den næste størrelse op

Pris pr. Par

Vægt: 474 g


På udkig efter Grivel Ran Anti Slippery? Kig ikke mere! runnerinn tilbyder et stort udvalg i Klatrejern modeller. Opdag vores nye Løbeudstyr tilbud, hos runnerinn. Lavet af Grivel, dette Klatrejern produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Grivel Ran Anti Slippery

Farve
Crampon Type

Kundeanmeldelser og spørgsmål (53)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget godt produkt

-

de passer perfekt på trekkingsko. modtaget meget hurtigt

Kom super godt

-

Det er fantastisk. Og de kom super hurtigt

Godt køb

-

Jeg har testet dem på skråninger med hård sne og is, og de er sikre. Det forekommer mig et nyttigt produkt, let og alsidigt, da det tilpasser sig alle typer fodtøj.

Produkt af god kvalitet

-

Tilfreds med køb, kompakt og ser holdbar ud!

Fremragende pigge

-

Fremragende produkt, gjorde nøjagtigt som de siger. Jeg kan godt lide velcrolukning for ekstra fodfæste. Levering var til tiden, så alt i alt et godt køb.

Fremragende stegjern

-

Fremragende kvalitet, taske med net til meget behagelig transport. Temmelig let og praktisk.

Som forventet

-

havde tænkt på at købe nogle greb til vinterture og trail trail, men var ikke overbevist om nogle af de andre produkter, jeg så på. grivel jeg har nogle erfaringer med og at have læst nogle anmeldelser af andre oplevelser besluttet at gå efter det. Jeg er ikke skuffet, nøjagtigt som forventet. byggekvalitet og materialer er fremragende. kan ikke vente med at prøve dem. trekking gjorde mit køb let med en god pris og fremragende kundeservice.

Let og robust

-

kan ikke klage. Passer godt og sikkert.

Godt produkt

-

God pasform. 100% anbefales til trail run på pakket sne.

God kvalitet

-

God kvalitet og hurtig forsendelse

Godt produkt

-

Stor værdi for prisen. Et godt køb.

God og robust

-

let og robust for sin størrelse.

Godt

-

fremragende produkt

Godt

-

fremragende produkt

Fremragende

-

Den tilpasser sig perfekt til skoen, let og robust.

Grivel løb anti-glat

-

Fremragende !!!

Selv store vandresko var ok

-

Da benene er meget store, er de kædespidser, der kan bruges, begrænset, men det er sikkert, fordi det kan fastgøres korrekt. Dette gør det nemt at gå sikkert på flade veje og i blide skråninger. Jeg ser frem til at prøve det på et nærliggende lavt bjerg.

Det er solidt.

-

Den egentlige ting ankom, det ser ud til at være holdbart. Gummidelen er også solid. Der er også et specielt tilfælde, så det er godt for cospa selv overvejer forsendelse og tid til at ankomme.

Great!

-

Det passer perfekt til bjergstøvlen. Perfekt.

Meget tilfreds

-

Produkt som beskrevet på stedet - meget godt præsenteret i bæreposen - Ser ud til at være af meget god kvalitet - Levering på mål. Tommel op!!

Jeg er meget tilfreds med produktet

-

Jeg prøvede det straks i de sneklædte bjerge. Som forventet var det let at installere Gribel, et pålideligt brand.

Fantastisk produkt

-

Leveringen var vidunderlig og hurtig. Produkterne bruges også som forventet i bjergbestigning. Anbefalet produkt.

Som forventet

-

En ven, der praktiserer bjergbestigning, har reddet mig meget godt fra Grivel. Det er mit første par crampons, fremragende til begyndere som mig, der vil gå sikkert. Perfekt klæbning til bjergstøvler. Let og let at bære. Jeg har stadig ikke prøvet dem på frosset sne, jeg kan ikke vente. De kan ikke gå glip af udstyret til dem, der ligesom mig har et hus i bjergene og deltage i det selv om vinteren til fods, snesko og sneaktiviteter i fuld sikkerhed.

Det forekommer mig et fremragende produkt

-

En ven, der praktiserer bjergbestigning, har reddet mig meget godt fra Grivel. Det er mit første par crampons, fremragende til begyndere som mig, der vil gå sikkert. Perfekt klæbning til bjergstøvler. Let og let at bære. Jeg har stadig ikke prøvet dem på frosset sne, jeg kan ikke vente. De kan ikke gå glip af udstyret til dem, der ligesom mig har et hus i bjergene og deltage i det selv om vinteren til fods, snesko og sneaktiviteter i fuld sikkerhed.

Anbefale

-

Let at bruge, god værdi for pengene

Fremragende service!

-

Fremragende produkt! Jeg har allerede testet det, og jeg er meget tilfreds! Jeg anbefaler det! Bestilling og levering service er fremragende !!!

Fantastisk !!

-

Godt produkt og hurtig forsendelse !!

Pålideligt produkt og god leveringstjeneste

-

Grivel gør en masse ting godt, da de har et ry for at opretholde. Som sådan holder RAN-isgriberne / crampon fast på is og sne som tigerklør. De gule gummioverflader holder griberne fast på. Det medfølgende sorte bånd er overdreven og er ikke nødvendigt. Jeg har brugt disse på mine vandresko og vandrestøvler på islagte stier, frosne floder og klipper og langs dele af Everest Basecamp-vandreturen. Disse er for aggressive til fortove, medmindre isen og sneen er ret tyk. Byggekvaliteten er fremragende, og den lille taske inkluderet giver mulighed for lufttørring af griberne efter brug. Jeg vil foreslå, at størrelsesområdet er til sko, og hvis du bærer vinterstøvler, kan du eventuelt bestille en størrelse op. Jeg har 3 par i forskellige størrelser til at klæde min familie og venner, der slutter sig til mig på stierne. Trekkins forsendelsesafdeling er fremragende og sender altid deres produkt hurtigt og korrekt pakket til oversøisk forsendelse. Alt, hvad jeg har bestilt, er altid ankommet i god orden og inden for den specificerede tidsramme. Og jeg bor i Canada. FYI - det opkrævede forsendelsesgebyr inkluderer importtold, så du ikke får nogen ubehagelige overraskelser undervejs fra tolden.

Fantastisk produkt.

-

Fantastisk til, når stierne bliver glatte eller isede. Bestemt ikke en erstatning for ægte klatrekramper, men perfekt til den nepal vandretur.

Fantastisk produkt!

-

Fantastisk produkt. Vil anbefale og ville købe igen, hvis de nogensinde mislykkes, hvilket er usandsynligt.

Kvalitet og brug

-

Fantastisk produkt. God kvalitet på materialet. God brug i sne- og mudertrekking.

Gode katte.

-

Jeg kunne virkelig godt lide det. De sidder perfekt på sneakers. Under reelle forhold har jeg ikke testet det endnu, men jeg tror, de ikke vil mislykkes.

Sneede veje og frosne veje glider ikke!

-

Det er sikkert at lægge på den vej, der er lidt vant, dygtighed og kraft, men iskaldt.

Fremragende køb

-

Fremragende produkt, velegnet til trekking, hvor jorden danner frost, sne, isplader, det er meget nyttigt, ikke egnet til høje bjerge, jeg anbefaler det, tilgængelig pris og levering i rimelig tid

Perfekt

-

Matcher fuldstændigt min søgning efter brug. Superenkelt at lave, let. + låg, toppen

Grus kæde spike

-

Det er et godt produkt som grus. Jeg købte en god shopping billig pris.

Grus kæde spike

-

Det er et produkt, der var godt og godt som Guriberu. Prisen er rimelig og tilfredsstillende.

Jeg anbefaler dem

-

Lyskramper, der ikke er egnet til bjergbestigning af god kvalitet, anbefales. Meget nyttig til de fleste lejligheder, hvor forholdene ikke er meget dårlige i enkle ruter med vandreture med sne.

Grivel micro spikes

-

Fremragende produkt !! Det passer perfekt, meget solid konstruktion .... meget tilfreds med dette køb !!

Det anbefales.

-

Det er robust og praktisk som grusproduktet. Prisen var rimelig og jeg gjorde en god shopping.

Grivel crampons

-

Meget godt køb, de passer meget godt leveringen alt perfekt

Nå ...

-

Nå ... hvad der er angivet i specifikationerne ... er ikke til høj bjerg ...

Fremragende kramper til isige stier

-

Fremragende kramper passer komfortabelt til vandringsstøvlen, fordi de er lavet af elastisk gummi, de er nemme at sætte på. Fremragende, når du møder stykker af frosne stier.

Godt køb

-

Godt køb

Ramponcini løb

-

Levering til tiden. Produkt som du forventer det. At prøve på feltet

Grivel løbe anti

-

Størrelse: Jeg tror, ​​at M-størrelse passer til US 25,5. Det er svært at bære, men det er godt på sne.

Meget glad

-

De er store kommer med en pose af transport. De passer meget godt og sne agaran fint også

Fremragende

-

Godt greb, let at bære og se godt ud.

Let at installere

-

Perfekt til nummer 39, og meget nyttigt at køre gennem sneen

Okay

-

Alt perfekt. Shipping tager noget mere end jeg gerne, men god.

Klatrejern grus løb

-

Produktet er meget præcis, plastdelene synes meget holdbar; Jeg endnu ikke prøvet l'ho en tur (men bemærk, at de kun er til fods, men ikke trekking bjergbestigning), men jeg tror, ​​de er resistente. Jeg bære en sko 41 og tog L (ifølge leverandøren tabel), ved første øjekast kan virke lidt stor, faktisk passer i forreste jern gaffel position over spidsen af ​​skoen, ikke bestyrelsen som i manualen men jeg vil prøve at korte, hvis dette er en fejl, eller den faktiske pasform.

Grivel steigeisen

-

Goddag. Grivel steigeisen løb tjene til at køre sne? Og prisen er pr par? En hilsen.

vore eksperters svar

Dette er en glimrende løsning for spor runner i sne, is skøjtebaner, vådt græs eller bare vandreture i stejl og mudret terræn. Prisen er for parret. Hilsner.

Dimensionering

-

Hej! Jeg vil gerne vide forholdet mellem størrelser af denne Procrustean med bjerg støvler 46 + -

vore eksperters svar

Hej, Her har tilknyttet størrelsestabellerne: S: 35-37 // M: 38-40 // L: 41-43 // XL: 44-47 Greetings.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up