up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360GORE® Wear Shorts Bukser R5
  • Play videoGORE® Wear Shorts Bukser R5
  • GORE® Wear Shorts Bukser R5
  • GORE® Wear Shorts Bukser R5
  • GORE® Wear Shorts Bukser R5
  • GORE® Wear Shorts Bukser R5
  • GORE® Wear Shorts Bukser R5
GORE® Wear
360

GORE® Wear Shorts Bukser R5

GORE® Wear Shorts Bukser R5

GORE® Wear Shorts Bukser R5

GORE® Wear Shorts Bukser R5

GORE® Wear Shorts Bukser R5

plus

GORE® Wear Shorts Bukser R5

Produktbeskrivelse GORE® Wear Shorts Bukser R5

En meget alsidig kortslutning til trail løber, scrambling up mountainsides og alt andet eventyr du kan tænke på. Slidstyrt materiale på det indre lår gør dette til et produkt, som vil holde afstanden. Hvor langt kan du gå?

Funktioner:

Reflekterende logo

Zip tags på lommerne lynlås

Fleksibel pasform til løb, vandreture og sporbrug

Snapknap, elastisk talje

Forstærkede lynlommer

Længere inseam og afslappet pasform

Flyve med lynlås åbning

Slidbestandigt materiale på det indre lårområde for holdbarhed, når du løber og går

Specifikationer:

Materiale:

HOVEDSTOF: 88% POLYESTER

12% ELASTANE

INSERT: 94% POLYAMID

6% ELASTANE

Plejeinstruktioner:

Maskinen vaskes varmt.

Må ikke bleges.

Tørretørre ved lav varme ved permanente trykindstillinger

Tørr eller dampstrygejern lav.

Må ikke tørrenses.

Teknologi:

GORE® Urban og Ambitious Running Collection: Funktionelle produkter for at forbedre komforten på alle slags løb.

Du får ikke altid at vælge, hvor du kører: fra kontoret, før arbejde, i en mærkelig by på forretningsrejse. Dine kørsler udvikler sig altid, og at få tøj til at tilpasse sig enhver situation gør at træningen bliver lettere.

GORE® R3 og R5 Collections for kvinder og mænd bringer sammen tøj, der gør din daglige træning mere bekvem, mere komfortabel og mere fornøjelig. Gennem brugen af GORE® Selected Fabrics kan varerne tilpasse sig et stort udvalg af forhold, mens du holder dig varm, men fri for fugt fra sved. Disse materialer er de bedste stoffer, der er tilgængelige, og er blevet omhyggeligt udvalgt af GORE® slid til deres

uovertruffen egenskaber. Fugtforvaltning var en prioritet i udviklingen af denne samling; mesh materialer bruges til at reducere sveden, og hårdere iført stoffer anvendes i udsatte områder.

Samlingens æstetik matcher behovet for tøj, der gør det muligt for en atlet at udføre uhindret, mens han stadig er på vej til at få en post-workout kaffe i komfort og stil. Bring yderst funktionelle tøj til din ugentlige løbe gruppe, eller social møder gør det

endnu nemmere at passe til en træning i din dag. Skæringen af samlingen er formfitting, men ikke hudfast: den perfekte balance mellem stil og funktionalitet.

Nøglebeskeder:

Alsidig samling giver teknisk løbende tøj med moderne styling, der supplerer de meget funktionelle stofvalg, perfekt til en livsstil på farten.

Stoffvalg forbedrer fugtstyring, hvilket gør det muligt for den aktive løber at gå videre, mens de bliver mere komfortable, uanset destination eller mål.

teknologier:

GORE® udvalgte stoffer


GORE® Wear Shorts Bukser R5 har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine GORE® Wear Shorts Bukser R5, købt hos runnerinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online løb og triatlon butik, hvor du kan finde masser af varer fra GORE® Wear, færdiggør din ordrer af løb og triatlon varer, altid til de bedste priser.

Funktioner GORE® Wear Shorts Bukser R5

Længde
Farve
Funktioner
Form for bukser

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up