up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoGORE® Wear R5
  • GORE® Wear R5
  • GORE® Wear R5
  • GORE® Wear R5
  • GORE® Wear R5
GORE® Wear

GORE® Wear R5

GORE® Wear R5

GORE® Wear R5

GORE® Wear R5

plus

GORE® Wear R5

Produktbeskrivelse GORE® Wear R5

GORE® R5 Women 3/4 Tight er designet til at være åndbar og komfortabel på hver træning: fra anstrengende weekend trail løber, til hurtige præ arbejde jogs. Fladlåsesøm og blødt hånddug forhindrer chafing, uanset om du er i starten eller slutningen af et løb.

Funktioner:

Skjult front lynlomme

Meshindsatser giver bedre ventilation

Inseam længde 48 cm / 19 inches

Reflekterende logo

Fladlås sømme

Specifikationer:

HOVEDSTOFF: 91% POLYAMID

9% ELASTANE

INSERT: 78% POLYAMID

22% ELASTANE

Omsorg:

Maskinen vaskes varmt.

Må ikke bleges.

Ikke tørretumbles.

Tørr eller dampstrygejern lav.

Rensning af ethvert opløsningsmiddel undtagen triklorethylen.

Teknologi:

Kun de mest usædvanlige stoffer, der giver fremragende præstation, komfort og beskyttelse, er valgt til GORE® slidkollektioner.

Vores designere og ingeniører vælger stoffer, der stemmer overens med vores krævende højkvalitetsfilosofi, og det giver den bedste følelse og passer til atleten i bevægelse.

Vi har navngivet disse tekstiler GORE® Selected Fabrics, og vi er stolte over at kunne bruge dem sammen med vores GORE TE X® og GORE® WINDSTOPPER® laminater til service for alle atleter, der lever for udendørs eventyr, uanset vejret.


Leder du efter gode kvalitets Tights, så vil vores udvalg i Tights, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler GORE® Wear R5, til kun 79.40724 $ og på lager. runnerinn er det bedste sted at købe løb og triatlon udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder GORE® Wear R5, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner GORE® Wear R5

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up