`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Garmin

Garmin

Garmin er den førende producent af GPS-forbrugerprodukter. Det har en lang historie med at tilbyde alsidig GPS til cykling, løb, udendørs fysiske aktiviteter, marine, luftfart og bilvejledning. Det har også fået anerkendelse i smarte ure verden over. Der er masser af GPS-virksomheder i verden, der tilbyder specialiserede tjenester inden for overvågning og træningsprogrammer. Garmin Company skiller sig dog ud blandt mængden på grund af sine kvalitetsprodukter. At tilfredsstille sine kunder og opmuntre dem til at forfølge atletiske bestræbelser og træning er det grundlæggende mål for Garmin.
Garmin Forerunner vinder enorm popularitet blandt friluftsentusiaster gennem årene. Det er den perfekte enhed til at tage på håndleddet og overvåge din træning og udendørs aktiviteter. Garmin
Forløberen måler din afstand, forbrændte kalorier, hastighed og tempo under din fysiske træning og løb. Med Garmin forløber i din ende kan du forbedre din ydeevne, da det hjælper dig med at overvåge alle signaloplysninger om din bevægelse.
Garmin forrunner GPS er designet til at beregne og gemme information, mens du kører eller udfører fysisk aktivitet, der kan hentes senere. Garmin-produkter får mere og mere fremskridt for at opfylde standarderne i den nye æra.

RUNNING

RUNNING

Cykling

Cykling

WELLNESS

WELLNESS

SE UDENDORS

SE UDENDORS

GPS UDENDORS

GPS UDENDORS

MULTISPORTER / SVømning

MULTISPORTER / SVømning

Afdelinger

Elektronik (267)

Alle( Garmin )
Luk