up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Fjällräven Rygsæk Kånken Mini
  • Play videoFjällräven Rygsæk Kånken Mini
  • Fjällräven Rygsæk Kånken Mini
360

Fjällräven Rygsæk Kånken Mini

plus
Fjällräven

Fjällräven Rygsæk Kånken Mini

Produktbeskrivelse Fjällräven Rygsæk Kånken Mini

En nedskaleret version af Kånken-rygsækken med lange skulderstropper, der kan justeres, så den passer til både børn og voksne. Lille frontlomme, aftagelig siddepude og reflekterende logo.

Kanken blev oprettet i 1978 for at forhindre rygproblemer blandt svenske skolebørn og er siden da blevet et af Fjällrävens mest værdsatte produkter. Mini-versionen er velegnet til små børn såvel som voksne voksne, der leder efter en lille rygsæk. Den er perfekt til at bære skift af tøj til førskole eller mad på en udflugt og som en smart hverdagspose til bøger, vandflasker, frugt og mere. Skulderstropperne er lange og justerbare og passer til både små og store ryg. De kan fastgøres med en lås, så de ikke er i vejen, når de er tætst. Materialet er slidstærkt, letvægts Vinylon F-stof, der er i stand til at modstå snavs og fugt. Hovedrummet har en stor lynlåsåbning, som gør det let at pakke og pakke ud. To flade sidelommer og en lynlåslomme foran. Den medfølgende PE-skum sædehynde opbevares i den indvendige baglomme og forhindrer også indholdet i hovedrummet i at stikke mod ryggen. Håndtag øverst og slanke, justerbare skulderstropper. Logoet på forsiden er reflekterende. Det har også en adresseetiket inde i hovedrummet.


Funktioner:

Populær rygsæk i slidstærkt Vinylon F-stof.
Bæres som rygsæk eller taske via konvertible stropper.
Aftagelig siddepude, reflektor i logo.
Navn og adresseetiket på indersiden af pakken.
Holdbar, hurtig tørring, vandtæt


Specifikationer:

Materiale: Vinylon F: 100% vinyl
Webbing: 100% polypropylen
Højde: 29 cm
Bredde: 20 cm
Dybde: 13 cm
Rumindhold: 7 l
Vægt: 220 g


Omsorg:

Blød børste og lunkent vand


I løb og triatlon butikken, runnerinn, kan du finde forskellige størrelser i Fjällräven Rygsæk Kånken Mini og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Fjällräven Rygsæk Kånken Mini eller måske Rygsække og mavetasker fra vores online løb og triatlon butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet løb og triatlon udstyr og Fjällräven Rygsæk Kånken Mini anmeldelser.

Funktioner Fjällräven Rygsæk Kånken Mini

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Taskeegenskaber
Struktur

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Kan anbefales

-

Nem bestilling, langsom forsendelse med med god sporing hele vejen, varen helt som forventet. Kan anbefales.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up