up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Fjällräven

Fjällräven Kånken

plus
  • Play videoFjällräven Kånken
  • Fjällräven Kånken

Fjällräven Kånken

Produktbeskrivelse Fjällräven Kånken

Klassisk Kanken rygsæk i slidstærkt Vinylon stof med lynlås, der åbner hele hovedrummet. Aftagelig sædehynde, lille lomme foran, enkle skulderstropper og håndtag øverst.

Lige ryg er glade ryg! Kanken blev oprettet helt tilbage i 1978 for at forhindre rygproblemer blandt svenske skolebørn og blev hurtigt et almindeligt syn på børnehaver og naturskoler i hele landet. I dag, 35 år senere, har Kånken rettet millioner af ryg over hele kloden og er blevet et af Fjällrävens mest elskede produkter. Denne klassiske rygsæk er lige så velegnet til rejser til og fra skole eller arbejde som for trekking og rejser. Materialet er slidstærkt, letvægts Vinylon F-stof, der er i stand til at modstå snavs og fugt. Det rummelige hovedrum har en stor åbning med lynlås, hvilket gør det let at pakke og pakke ud. Den har to flade sidelommer og en lynlåslomme foran, perfekt til de bits og bobs, som du vil have tæt ved hånden. Den medfølgende PE-skum-sædehynde opbevares i den indvendige baglomme, hvor den forhindrer indholdet af rygsækken i at stikke mod ryggen - og er altid inden for rækkevidde, når du har brug for at tage en pause og sidde ned, uanset hvor du er. Bæresystemet er simpelt, men praktisk og består af håndtag øverst og slanke, justerbare skulderstropper. Logoet på forsiden er reflekterende. Det har også en adresseetiket inde i hovedrummet.


Funktioner:

Fluorcarbonfri imprægnering
Funktioner: Holdbar, Hurtigtørrende, Vandtæt


Specifikationer:

Materiale: Vinylon F: 100% vinyl
Webbing: 100% polypropylen
Højde: 38 cm
Bredde: 27 cm
Dybde: 13 cm
Rumindhold: 16 l
Bærbar computer taske: Ja
Vægt: 300 g


Omsorg:

Blød børste og lunkent vand


Hvis du vil lære mere omkring Fjällräven Kånken, eller andre varer fra Fjällräven i Rygsække og mavetasker kategorien af runnerinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine løb og triatlon aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Rygsække kollektioner, du kan vælge løb og triatlon fra Fjällräven, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Fjällräven Kånken

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Taskeegenskaber
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up