up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Fjällräven

Fjällräven Kånken Mini

plus
  • Play videoFjällräven Kånken Mini
  • Fjällräven Kånken Mini

Fjällräven Kånken Mini

Produktbeskrivelse Fjällräven Kånken Mini

En nedskaleret version af Kånken-rygsækken med lange skulderstropper, der kan justeres, så den passer til både børn og voksne. Lille frontlomme, aftagelig siddepude og reflekterende logo.

Kanken blev oprettet i 1978 for at forhindre rygproblemer blandt svenske skolebørn og er siden da blevet et af Fjällrävens mest værdsatte produkter. Mini-versionen er velegnet til små børn såvel som voksne voksne, der leder efter en lille rygsæk. Den er perfekt til at bære skift af tøj til førskole eller mad på en udflugt og som en smart hverdagspose til bøger, vandflasker, frugt og mere. Skulderstropperne er lange og justerbare og passer til både små og store ryg. De kan fastgøres med en lås, så de ikke er i vejen, når de er tætst. Materialet er slidstærkt, letvægts Vinylon F-stof, der er i stand til at modstå snavs og fugt. Hovedrummet har en stor lynlåsåbning, som gør det let at pakke og pakke ud. To flade sidelommer og en lynlåslomme foran. Den medfølgende PE-skum sædehynde opbevares i den indvendige baglomme og forhindrer også indholdet i hovedrummet i at stikke mod ryggen. Håndtag øverst og slanke, justerbare skulderstropper. Logoet på forsiden er reflekterende. Det har også en adresseetiket inde i hovedrummet.


Funktioner:

Populær rygsæk i slidstærkt Vinylon F-stof.
Bæres som rygsæk eller taske via konvertible stropper.
Aftagelig siddepude, reflektor i logo.
Navn og adresseetiket på indersiden af pakken.
Holdbar, hurtig tørring, vandtæt


Specifikationer:

Materiale: Vinylon F: 100% vinyl
Webbing: 100% polypropylen
Højde: 29 cm
Bredde: 20 cm
Dybde: 13 cm
Rumindhold: 7 l
Vægt: 220 g


Omsorg:

Blød børste og lunkent vand


Vores Fjällräven Kånken Mini er med garanti de originale Fjällräven. Hvis du handler hos løb og triatlon, vil du modtage dine Fjällräven Kånken Mini, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 86.99 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Fjällräven Kånken Mini

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Taskeegenskaber
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up