`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fitbit

Fitbit Leather Blaze Strap

Fitbit Leather Blaze Strap

Fitbit Leather Blaze Strap

  • Fitbit Leather Blaze Strap
  • Fitbit Leather Blaze Strap
  • Fitbit Leather Blaze Strap
  • Fitbit Leather Blaze Strap

Fitbit Leather Blaze Strap

Produktbeskrivelse Fitbit Leather Blaze Strap

Tilpas din Fitbit Blaze tracker med et tilbehør band og ramme lavet af førsteklasses materialer såsom blødt, ægte læder. Fitbit Blaze tracker ikke inkluderet.

Specifikationer:

materialer:

Den Fitbit Blaze læder band er lavet af blødt, ægte læder og indeholder en ramme og spænde præmie rustfrit stål.

Vandtæthed:

Læder bands er ikke sved eller vandtæt. Vi anbefaler begrænset til ingen kontakt med fugt for at reducere misfarvning / skader på bandet.

Omsorg:

Læder bands er ikke beregnet til høj intensitet træning. Hvis læder bands blive vådt eller snavset anbefaler vi at bruge en ikke slibende, fnugfri klud. Hvis det er nødvendigt, kan du let fugte kluden med vand og lad bandet lufttørre.

På grund af de naturlige karakteristika af ægte læder, vil hvert stykke har en tydelig variation i farve og tekstur. For at opretholde livet for din læder band, begrænse direkte sollys og fugt, som kan forårsage fading over tid.


Fitbit Leather Blaze Strap findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online løb og triatlon butikken, Fitbit Leather Blaze Strap lignende produkter. Vores udvalg i Reservedele produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Fitbit Leather Blaze Strap

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk