`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fitbit

Fitbit Blaze Strap

  • Fitbit Blaze Strap
  • Fitbit Blaze Strap

Fitbit Blaze Strap

Produktbeskrivelse Fitbit Blaze Strap

Tilpas din Fitbit Blaze tracker med et tilbehør band lavet af komfortable materialer til dagligt og natlige slid.

Fitbit Blaze tracker og ramme er ikke inkluderet.

Specifikationer:

materialer:

Den klassiske Fitbit Blaze armbånd er fremstillet af et fleksibelt, holdbart elastomert materiale svarende til den anvendt i mange sports ure, og omfatter en kirurgisk rustfrit stål spænde.

Vandtæthed:

Klassiske tilbehør bands er blevet testet op til 5 ATM betyder at det er sved, regn og stænk bevis, men er ikke svømme bevis. Vi anbefaler at tage det ud før brusebad, da det er bedst for din hud, hvis bandet forbliver tør og ren.

Omsorg:

Hvis den klassiske Fitbit Blaze band bliver våd, eller hvis du sveder i det, fjerne og helt tørre bandet før du sætter den tilbage på. Giv dit håndled et hvil ved at tage bandet fra nu og da. Lær mere.


Hvis du skal bruge nye Fitbit Blaze Strap, har vi dem her til den bedste pris. runnerinn har det og andre top kvalitets varer som løb og triatlon. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de løb og triatlon, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Fitbit Blaze Strap

Underkategorier
Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk