`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fitbit

Fitbit Blaze Metal Strap

Fitbit Blaze Metal Strap

Fitbit Blaze Metal Strap

  • Fitbit Blaze Metal Strap
  • Fitbit Blaze Metal Strap
  • Fitbit Blaze Metal Strap
  • Fitbit Blaze Metal Strap

Fitbit Blaze Metal Strap

Produktbeskrivelse Fitbit Blaze Metal Strap

Tilpas din Fitbit Blaze tracker med et tilbehør band og ramme designet fra premium rustfrit stål. Fitbit Blaze tracker ikke inkluderet.

Specifikationer:

materialer:

Den Fitbit Blaze metal band og ramme er fremstillet af førsteklasses rustfrit stål. Bandet er designet med justerbare metal links for at skabe en perfekt pasform.

Vandtæthed:

Metal bands er ikke sved eller vandtæt. Vi anbefaler begrænset eller ingen kontakt med fugt for at reducere plettes eller beskadigelse af båndet.

Omsorg:

Metal bands er ikke beregnet til høj intensitet træning. Hvis metal bands bliver våde eller snavsede anbefaler vi at bruge en ikke slibende, fnugfri klud. Hvis det er nødvendigt, kan du let fugte kluden med vand og tør.

For at opretholde livet for din metal band, begrænser udsat for fugt, hvilket kan forårsage fading / ødelægger over tid.


På tilbud nu, Fitbit Blaze Metal Strap til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos runnerinn, Kan du finde udstyr til Elektronik, extra mange Reservedele. Vi har mange forskellige Reservedele, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Fitbit Blaze Metal Strap

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk