`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dynafit

Dynafit Feline Ultra

Dynafit Feline Ultra

  • Dynafit Feline Ultra
  • Dynafit Feline Ultra
  • Dynafit Feline Ultra
  • Dynafit Feline Ultra

Dynafit Feline Ultra

Produktbeskrivelse Dynafit Feline Ultra

Lad Feline Ultra guide dig. Designet specielt til den kvindelige fod, for mellemlang og lang distance kører på sporet i hårde, kompakte terræn typer, der giver pålidelig støtte og stødabsorbering. Forslaget retningslinjer, som den dobbelte tæthed Duo Motion byggeri i EVA, kombinerer med MultiPad mellemsålen, der tilpasser dynamisk til udfordringerne i terrænet for at give en sikker, støttende og naturlige gangart cyklus ved hvert skridt. Grip og sidestabilitet på kompakte og glatte overflader leveres af Vibram® Mapping Compound, som udnytter Megagrip forbindelsen i midfoot område. Den Form Monteret øvre konstruktion, kombineret med den Sensitive Fit + knus mellemfoden, men efterlader tilstrækkelig plads til at sikre god blodcirkulation, helt op til den sidste km.

Funktioner:

Følsom Fit:

vejledning Motion og stabilitet ved hvert skridt, takket være Form Indbyggede lateral support bands som vugge mellemfoden, kombineret med en mere afslappet forfod fit, for at øge blodcirkulationen og at bidrage til at bekæmpe fod svulme, helt op til den sidste km.

Form Fitted Øvre:

Den øverste tilbud optimal pasform og den bedste beskyttelse.

Duo Motion:

Mellemsål lavet af to EVA-enheder med forskellige tykkelser for optimal motion control.

Adaptive grid:

Tilbyder behagelig pasform og god ventilation, samt muligheden for at tilpasse sig den fodens bevægelse.

Ballistic Bumper:

Gummi tå og hæl kofangere mindske effekten af ​​påvirkninger

Hurtig snøring system:

Ultra Mellemsål:

vejledning Motion, støtte og støddæmpning for sikker kørsler med mellemlang og lang afstand, takket være Duo Motion konstruktion med dobbelt tæthed EVA. Pålidelig, naturlig footstrike er garanteret af MultiPad mellemsål der dynamisk tilpasser sig robusthed af terrænet, kombineret med en indesluttet 8 mm drop.

Eneste Drop 8mm:

Drop "er forskellen i sålen mellem højden ved hælen og højden på forfoden.

Ultra Ydersål af Vibram®:

Stor holdbarhed og lateral stabilitet på kompakte terræn typer, kombineret med fremragende greb selv på hårde overflader, takket være det design, der giver surefooted trækkraft og Mapping Forbindelse med Vibram® der beskæftiger Megagrip gummi i midfoot zone.

Specifikationer:

Vægt: 289g

Teknologi:

Alpine Running:

Lys footed men stadig så kraftig som en sneleopard, disse bjerg løbere er på farten i forskelligartede terræn. Konstant skiftende betingelser, udfordrende stier, og sne og urer felter alle sætte særlige krav på en bestemt off trail gear. Og vi søger efter ekstraordinære løsninger: intelligent letvægts, atletisk pasform, holdbarhed og beskyttelse af atleten.

Gratis Touring:

Gratis Touring kan sammenlignes med surfing; et spil af vægtløshed og centrifugale kræfter kun det spilles i et bjerg miljø. Gratis Touring udstyr ser sammensmeltningen af ​​vægt optimering, hvilket sparer energi på opstigningen, og unikke præstationer kapacitet på nedkørslen. Ægte gratis tourers er afstamning orienteret ski bjergbestigere, der tjener belønning af surfing på tværs uberørt puddersne af anstrengelser i deres egne muskler. "Tjen din tur" som udtrykket går.

Ski Touring:

De kendere blandt ski tourers, der nyder en behagelig opstigning efterfulgt af en varieret og elegant afstamning. De har den fordel af viden fra formel 1 og den hastighed touring segmentet. Ski Touring oprettet tilbyder innovative og top kvalitetsprodukter til en bred vifte af anvendelser. Alle fra begyndere til professionelle kan komme tilbage til kernen aktivitet på ski i energi bevare op- og underholdende nedkørsler.

Speed ​​Touring:

Denne disciplin er om hastighed og møde udfordringerne i de høje bjerge. Til en vis grad, er det som at overføre konkurrencedygtig racing til en høj højde bjerg miljø. Hastighed kombineret med et højt bjerg landskab. Kronen disciplin i sporten ski bjergbestigning er ekspeditioner til 8000 meter plus topmøder i Himalaya og Karakorum. Dens netop i denne type omgivelser, hvor det er afgørende at bruge så lidt tid som muligt i farezonen, og at minimere risici. Hastighed er synonymt med sikkerhed heroppe. Du skal kunne stole 100% på dit udstyr, selv om vægten er reduceret til et minimum. Det skal være i stand til at modstå de forskellige typer terræn, stejlhed, og forskellige sneforhold det alpine miljø kaster på det.

Ski Running:

Fra at køre til ski kører. Ski løbere bestige topmøder på betagende hastigheder, tage et par nøgne sekunder til at ændre skind på deres ski og gøre en stor højde nedstigning ved tophastighed i et kapløb mod tiden. Dens ikke usædvanligt at se gange på mindre end 40 minutter er konstateret for stigninger til 1.000 meter topmøder. Lige som i formel 1-løb, vægten / ydelsesforhold spiller en afgørende rolle. Thats hvorfor dette er et centralt fokus for DYNAFIT Ski Running kollektion, der kombinerer lav vægt med høj ydeevne funktioner.

Ultra Running:

Ultra løb betyder erobre afstande på mere end 42 km (26,2 miles), nogle gange endnu længere end 100 km (62 miles). Disse ekstremt lange afstande kræver ikke kun en særlig grad af udholdenhed og styrke blandt sportsfolk, men også produkter, der har et særligt højt beskyttelsesniveau og bevægelse vejledning. Og det gælder uanset terræn det alpine landskab byder op. Trods maksimal holdbarhed og pålidelighed af de redskaber, de resterende letvægts er et absolut must.

Lodret Running:

En konkurrencedygtig form for løb, der finder sted på stejle terræn. Lodrette bende atleter bevæger ved høje hastigheder på bjerget og ser ud til at trodse tyngdekraften. De er ultra fit, sikker footed og har ekstremt hurtige reflekser. De bruger meget lidt gear, men hvad de bruger er individuelt valgt: Forestillingen i forhold til vægten spiller en afgørende rolle i de pågældende produkter, og det er et centralt emne i udviklingen af ​​den vertikale Running kollektion.


Dynafit Feline Ultra, er med garanti den bedste i løb og triatlon udstyr. Hos runnerinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din løb og triatlon butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Dynafit giver dig. Vores hold af løb og triatlon experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Damesko, til den bedste pris.

Funktioner Dynafit Feline Ultra

Køn
Funktioner
Materialer
Sål teknologi
Drop
Fodtøjsvægt
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Dynafit Feline Ultra

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fedt nok

-

Superkomfortabel fra den første dag, bælter og med godt greb! Fantastisk opdagelse !!!

Godt

-

Meget godt for min kone

Feline ultra

-

Alt i orden! Top.

Perfekt

-

millors sabatillas qu' he tingut amples, komfortable og lleugeras fra den første dag, også fra bona qualitat dons er perfekte i ja portu un any amb them.

Påskønnelse

-

Jeg sætter især pris på disse sko til at gå i 2 til 3 timer, fordi de er lette og brede. De er perfekte til min type fødder

Bedste trail sko

-

Jeg har udelukkende brugt Dynafit løbesko, da jeg fandt dem et par år siden. Den sidste passer perfekt til mine fødder, og jeg er så tilfreds med dem. Jeg har mellemstore bredde størrelse 10,5 kvindelige fødder (* størrelse 11 i denne sko) med let pronation, og disse er understøttende uden at være for stive. Når det er sagt, blev min yndlingsstil afbrudt, så jeg var lidt nervøs for at købe denne model. Jeg burde ikke være bekymret, de er gode! Det eneste træk, jeg kæmper med, er snørebåndene - de arbejder, jeg finder dem bare lidt længe og er nødt til at stikke dem i et par gange (der er en elastik indbygget til det formål ...). Samlet jeg elsker disse sko og vil anbefale dem.

Fremragende

-

Skoen er condiderata nummer et i mange BLOG for TRAIL, er foden meget beskyttet, vægten er lys. Jeg er meget tilfreds, også fordi der var en stor rabat, så jeg kunne tage TOP til en mere tilgængelig ciffer.

Meget godt valg

-

Let, stabil, behagelig. Meget god værdi / pris og fremragende valg. Meget tilfreds med levering

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk