up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dynafit
360

Dynafit Alpine Pro Goretex Trail Running Shoes

plus
  • 360Dynafit Alpine Pro Goretex Trail Running Shoes
  • Play videoDynafit Alpine Pro Goretex Trail Running Shoes
  • Dynafit Alpine Pro Goretex Trail Running Shoes

Dynafit Alpine Pro Goretex Trail Running Shoes

Produktbeskrivelse Dynafit Alpine Pro Goretex Trail Running Shoes

Med Alpine Pro Gore Tex® løbesko på, vil din fod igen være sikker på vinteren forsøg. Den særlige Vibram® Megagrip sål giver optimal trækkraft og maksimalt greb på våde, glatte overflader, garanteret. Selv dæmpning og lydhørhed plejer komme op kort i denne vinter kører sko takket være sin MultiPad mellemsål. The Alpine Pro Gore Texs Boa 360 lukkesystem garanterer en perfekt pasform på din fod og evnen til at komme ind og ud af dem hurtigt. Tørre fødder takket være Gore Tex®, maksimalt greb takket være Vibram®, præcision snøring takket være Boa®. Med Alpine Pro er der ikke længere en undskyldning for at give afkald på trail kører.

Funktioner:

Boa lukkemekanisme

MultiPad mellemsål

Megagrip Compound

Specifikationer:

Nøjagtige Vægt: 350 g


Hvis du er på udkig efter Dynafit Alpine Pro Goretex Trail Running Shoes, er heldet med dig. I vores løb og triatlon butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal runnerinn butik. Skynd dig, bestil dine Herresko med det samme. runnerinn tilbyder et kæmpe udvalg i Løb - trail, til alt slags sport. Vores Løb - trail er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Dynafit Alpine Pro Goretex Trail Running Shoes

Teknologier
Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Funktioner
Anbefalet brug
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias Dynafit Alpine Pro Goretex Trail Running Shoes

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Dynafit alpine pro goretex

-

Jeg ville gerne have bedre vurdere disse sko, fordi jeg elsker mærke skoene også, ideen osv Men når jeg prøvede på flere udgange: De har en estrechita sidste, ... også. Ajustam god, praktisk og hurtigt, men som ikke giver meget. Grab løb en masse, de traccionan stor, men men føler stivhed af materialet over storetåen, og under knoglen, som vi har på ydersiden af ​​anklen. Sålen i hælen ... godt, men fronten ... den forfærdelige følelse. Det lader til, at du støtter på de samme tacos. De har ingen dæmpning eller beskyttelse til fronten. Jeg forsøgte også ekstra, fine personale, men derefter som det sidste er meget tæt, jeg lægger for meget pres i hele foden. De har ikke ønsket noget. Jeg vil ikke køre med dem. Og jeg spurgte andre. ... Ærgerligt !!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up