`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Compressport

Compressport Trail Running Shirt V2 SS

Compressport Trail Running Shirt V2 SS

  • Compressport Trail Running Shirt V2 SS
  • Compressport Trail Running Shirt V2 SS
  • Compressport Trail Running Shirt V2 SS

Compressport Trail Running Shirt V2 SS

Produktbeskrivelse Compressport Trail Running Shirt V2 SS

Kvinder atleter foreslået til en feminin linje af kompression gear COMPRESSPORT teknologi og knowhow arrangeret for det! Givet et feminint snit, de korte ærme kvinder kører Toppe giver en følelse af lethed og frihed i en specielt vævet og ultra lys fiber, der væger væk fugt og hjælper med luftcirkulation og dermed regulere din kropstemperatur.

Er du vild med Compressport Trail Running Shirt V2 SS? Er du på udkig efter en online specialist i løb og triatlon udstyr?, Kig hos runnerinn. der er autoriseret Compressport forhandler, alle vores løb og triatlon varer, er dækket af fabriksgaranti fra Compressport. Vælg en Dametøj kategori og find alle de mulige Dametøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Compressport Trail Running Shirt V2 SS

Typer af ærmer
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God

-

Stoffet på denne top er super blødt og åndbart. Det har holdt mig behagelig på flere lange træning svømmer, rider og løber!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk