up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Compressport

Compressport TR3 Ultra Sleeveless T-Shirt

Compressport TR3 Ultra Sleeveless T-Shirt

plus
  • Play videoCompressport TR3 Ultra Sleeveless T-Shirt
  • Compressport TR3 Ultra Sleeveless T-Shirt
  • Compressport TR3 Ultra Sleeveless T-Shirt

Compressport TR3 Ultra Sleeveless T-Shirt

Produktbeskrivelse Compressport TR3 Ultra Sleeveless T-Shirt

Den TR3 AERO TANK for kvinder gør samme som sin skjorte modstykke. Åndbarhed, bekvemmelighed og beskyttelse 's hvad din dame tanken formidler. Under acceleration faser din tank ånder med dig og dermed øge din præstation. Under deceleration, luk alveolerne op således beskytte dig mod elementerne.

Denne Tank Top afgjort bringer elegance, charme og dynamik for en fed udseende samtidig bevare alle kompression fordele, der er nødvendige for kroppen, der skal beskyttes, mens de udfører til sit bedste. Specielt montering af kvindelige form det holder kroppen lige og justeret og takket være sin elegante store arm åbning, er den frie bevægelighed garanteret, og ingen chaffing tilladt.

Funktioner:

Det ånder med dig på og på og justerer ventilation med intensiteten af ​​din indsats. Luftcirkulationen tillader en perfekt balance mellem ydre og indre. Således kropstemperaturen holdes i perfekt balance.

Den er forsynet med 6 ordentligt strukturerede og let tilgængelige lommer til at hjælpe med at organisere din ernæring, telefon og tabletter.

En rund krave forhindrer irritation og gnidning.

Det ergonomiske snit, længere bagud end foran, hjælper bagsiden forbliver godt dækket, selv når cykling.

Ergo formbart som det er, er postural alignment godt sikret.

Dine skuldre holde justeret således øge vejrtrækning og forbedre iltning.

teknologier:

Bakterio statisk: 100% higiênica. Este tratamento Ajuda en prevenir o Desenvolvimento de bakterier e Combate naturalmente os odores desagradáveis. Assegura uma sensação de Frescura durante todo o dia.

Ergo passer: tåstykket konturer og dækker tæerne uden rynker, komprimere eller kvæler foden.

Ergo form: Dens ergonomiske form, længere bagtil end i fronten sammen med sin silicium inderfor, holder ryggen godt dækket.

Hemless: Sømløse og uden elastik, er den øvre del af sokken ikke komprimere benet, at det pres i dette område.

Hydro fobisk: Den vandafvisende fiber væger fugt væk og evakuerer sved uden at absorbere det, selv når overdreven. Ikke mere ubehageligt tung, fugtig tøj, der irriterer og ikke tør.

På off: Baseret på en ON / OFF T shirt (en af ​​COMPRESSPORT® 's seneste nyskabelser) Tri Tank top og Tri Aero Top har interaktive Fibre, der ånder med dig og justere din ventilationen efter intensiteten af ​​din træning ..

Posture tilpasning: Dette lys kompression område er direkte vævet ind i stoffet til: Sørg du har korrekt krop positionering under langvarig indsats Sørg dine skuldre ophold på linie. Og dermed øge vejrtrækning og forbedre iltning under indsats samt efter at forbedre din opsving.

Problemfri: For optimal komfort, mikrofiber krop TRIATHLON SHIRT er 100% sømløse, let og meget blød.

Støddæmper mikro: Den specifikke silikone giver mulighed for perfekt addaptation til morfologi af kroppen, til absorption af effekt og mikro muskuløs massage øge komforten og muskel revitalisering.

Silicon band: Silicium bånd rundt om taljen vil sikre top altid forbliver på plads, uanset position, du er i (klatring, faldende).

Spin kontrol: "Spin kontrol" hjælper dig med at styrke din kropsholdning under indsats for perfekt vedligeholdelse.

Thermo regulering: The ERAMICS "spejl effekt" aktiverer mikrocirkulationen på overfladen af ​​huden (+ 92%) og fører til bedre termoregulering (+ 51%).

Ultra ventilation: Nye mesh områder er blevet tilsat omkring anklen, til toppen af ​​foden og tå boksen giver en endnu større følelse af lethed og komfort. Disse ventilation zoner gøre sokker mere åndbar, ved at fjerne fugt og fugt hurtigere. Foden vil ikke overophede og dermed forhindre vabler.

V-hals: Ikke mere irritation og gnide i følsomme områder. Dens V-hals passer til alle størrelser og derved forhindrer enhver ubehag rundt om halsen.

Ventilation zone: Den målrettede placering af mesh strukturer på skuldrene evakuere kropsvarme og sved betyder, at du forbliver tør, uanset udetemperaturen og intensiteten og varigheden af ​​indsatsen.

Ultralight: Din COMPRESSPORT® ikke beholder vand og vil forblive vægtigt under alle forhold.

6 pick lommer: 3 lommer i front og 3 i ryggen ... ordentligt struktureret for bedre organisation, de er nemme at nå og er designet til at forhindre enhver hoppende. De forhindrer også unødvendig vride og hjælper dig med at spare energi til at holde fokus på din skridtlængde.


Compressport TR3 Ultra Sleeveless T-Shirt er det perfekte udstyr, for at nå dine løb og triatlon mål. Fuldend dit køb, med andre varer som T-shirts og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Dametøj varer er på tilbud. Find dem i runnerinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Compressport, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Compressport TR3 Ultra Sleeveless T-Shirt

Typer af ærmer
Farve
Lynlås længde

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up