up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

CMP

CMP Vest

plus
  • Play videoCMP Vest
  • CMP Vest

CMP Vest

Produktbeskrivelse CMP Vest

Vest er en CMP mænds vandtæt vest, der holder dig beskyttet mod fugt og vind. Et andet træk ved dette herretøj tillader også luftcirkulation at holde din hud tør.

Modellen har en lynlås foran, der åbnes og lukkes komfortabelt og hurtigt gennem aftrækkeren. På siderne har den håndlommer, der giver dig mulighed for at opbevare dine personlige ting sikkert.

CMP -herretøjet indeholder reflekterende detaljer, der holder dig synlig under dårlige lysforhold. Versionen fås i forskellige størrelser og farver. Denne model har ikke en hætte.

Denne vest er en del af systemet, som giver dig mulighed for at vælge det rigtige beklædningsgenstand til alle vinterforhold


Ved du hvilke egenskaber der gør CMP Vest til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter CMP Vest, har vi det på lager i vores online runnerinn butik. På grund af vores store udvalg i Veste afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de løb og triatlon, du er på udkig efter. Køb hos runnerinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner CMP Vest

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter flecha

clouse menu Luk
up up