up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

CMP

CMP Vest

plus
  • Play videoCMP Vest
  • CMP Vest

CMP Vest

Produktbeskrivelse CMP Vest

Blød til berøring og klar til alle slags eventyr.

denne vest i Stretch Performance fleece er en universel beklædning, som du kan bruge ved mange lejligheder.

Det fluffede, fleksible stof vil omfavne dig i en følelse af varme og blødhed.

Testet for skadelige stoffer i henhold til Oeko Tex Standard 100, er dette beklædningsgenstand udelukkende fremstillet i vores egne produktionsanlæg, hvor der lægges stor vægt på brugen af ​​materialer og farvestoffer, der er miljøvenlige og ikke skadelige for mennesker.Er du på udkig efter CMP Vest? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Veste i vores online løb og triatlon butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste løb og triatlon produkter, lige de runnerinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Dametøj udsalg.

Funktioner CMP Vest

Farve
Funktioner

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up