up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoCMP Trail Løbesko Kursa WP
  • CMP Trail Løbesko Kursa WP
  • CMP Trail Løbesko Kursa WP
CMP

CMP Trail Løbesko Kursa WP

CMP Trail Løbesko Kursa WP

plus

CMP Trail Løbesko Kursa WP

Produktbeskrivelse CMP Trail Løbesko Kursa WP

KURSA WP er den ideelle vintersti sko. Den har en CLIMAPROTECT vandtæt membran, der beskytter foden og holder den tør og varm i alt vejr. Den jacquard mesh øvre, lavet ved hjælp af sømløs teknologi, er omsluttende og beskyttende men også meget lys. VIBRAM S927 FUGA fleksibel sål styrer selv de hårdeste overflader takket være den revolutionerende MEGAGRIP-sammensætning. 35 mm EVA mellemsål ved hælen for maksimal dæmpning.

Specifikationer:

100% PL + 100% PL + ANDRE MATERIALER


CMP Trail Løbesko Kursa WP er det perfekte udstyr, for at nå dine løb og triatlon mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Løb - trail sko og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Damesko varer er på tilbud. Find dem i runnerinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra CMP, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner CMP Trail Løbesko Kursa WP

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias CMP Trail Løbesko Kursa WP

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up