up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Cebe

Cebe STrike

plus
  • Play videoCebe STrike
  • Cebe STrike

Cebe STrike

Produktbeskrivelse Cebe STrike

Ultra fleksible bi materiale farvede rammer for maksimal komfort, er S? TRIKE designet til 3 5 år gamle fremtidige champions. Udstyret med Cébé Blue linser til optimal øjenbeskyttelse integrerer denne nye model vores Symbiotech Technology konstrueret med en mekanisme på indersiden af Hver arm har spatelen V-formede tip, som giver to ekstra kontaktpunkter for et perfekt hold på hvert barns ansigt. S TRIKE er lige så behageligt som det er moderigtigt.

teknologier:

SYMBIOTECH: Eksklusivt koncept med V-formede templer til perfekt og jævn fordeling af solens vægt. Det resulterer i avanceret komfort og et stabilitetsniveau, der aldrig tidligere blev opnået på markedet.


Find masser af løb og triatlon varer fra Cebe, altid på lager og til den bedste pris. Hos runnerinn, din online løb og triatlon butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Cebe STrike, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Cebe STrike

Glastype
Farve
Køn
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up