up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoCebe Solbriller STrike
  • Cebe Solbriller STrike
Cebe

Cebe Solbriller STrike

plus

Cebe Solbriller STrike

Produktbeskrivelse Cebe Solbriller STrike

Ultra fleksible bi materiale farvede rammer for maksimal komfort, er S? TRIKE designet til 3 5 år gamle fremtidige champions. Udstyret med Cébé Blue linser til optimal øjenbeskyttelse integrerer denne nye model vores Symbiotech Technology konstrueret med en mekanisme på indersiden af Hver arm har spatelen V-formede tip, som giver to ekstra kontaktpunkter for et perfekt hold på hvert barns ansigt. S TRIKE er lige så behageligt som det er moderigtigt.

teknologier:

SYMBIOTECH: Eksklusivt koncept med V-formede templer til perfekt og jævn fordeling af solens vægt. Det resulterer i avanceret komfort og et stabilitetsniveau, der aldrig tidligere blev opnået på markedet.


Cebe Solbriller STrike findes i mange versioner. Køb dem hos runnerinn og få en masse fordele. Cebe Solbriller STrike er med garanti den originale Cebe. Du kan også købe andre ting, kig i vores Løbeudstyr katalog og Solbriller.

Funktioner Cebe Solbriller STrike

Glastype
Farve
Køn
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up