up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoCebe Solbriller S´Pies
  • Cebe Solbriller S´Pies
Cebe

Cebe Solbriller S´Pies

plus

Cebe Solbriller S´Pies

Produktbeskrivelse Cebe Solbriller S´Pies

Ultra fleksible bi-materiale farvede rammer for maksimal komfort er S? PIES designet til 3 5 årige fremtidige champions. Udstyret med Cébé Blue linser til optimal øjenbeskyttelse integrerer denne nye model vores Symbiotech Technology konstrueret med en mekanisme på indersiden af Hver arm har spatelen V-formede tip, som giver to ekstra kontaktpunkter for et perfekt hold på hvert barns ansigt. S? PIES er lige så behagelig det er så fashionabelt.

teknologier:

SYMBIOTECH: Eksklusivt koncept med V-formede templer til perfekt og jævn fordeling af solens vægt. Det resulterer i avanceret komfort og et stabilitetsniveau, der aldrig tidligere blev opnået på markedet.


Hos runnerinn, kan du se alle egenskaber på Cebe Solbriller S´Pies. I vores løb og triatlon butik, har vi mange størrelser i Cebe Solbriller S´Pies. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Cebe Solbriller S´Pies, andre tilbud på andet løb og triatlon udstyr.

Funktioner Cebe Solbriller S´Pies

Glastype
Farve
Køn
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up